in

Altay Öktem’den Yalan Yanlış Hayatlar Geliyor

Altay Öktem, yeni kitabı Yalan Yanlış Hayatlar ile okurun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eser, Doğan Kitap etiketiyle raflara gelecek.

Altay Öktem
- Reklam -
- Reklam -

Fantastik ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD) kurucu üyelerinden, yazar ve şair Altay Öktem yeni bir kitapla okurun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Öktem, yeni yayınevine Yalan Yanlış Hayatlar adlı eseriyle adım atıyor.

Kitaplarını Marjinal Kitaplar, Yitik Ülke Yayınları, İthaki Yayınları, Everest Yayınları, Esen Kitap ve Can Yayınları gibi çok çeşitli mecralardan okuma fırsatı bulduğumuz Altay Öktem; yeni kitabıyla Doğan Kitap ailesine katılıyor.

Cemal Süreya Şiir Ödülü, Orhan Murat Arıburnu Şiir Ödülü, Yaşar Nabi Nayır Şiir Ödülü gibi pek çok kıymetli ödülün sahibi olan yazar; roman, öykü, şiir ve çocuk kitapları gibi türlerde eserler vermeye devam ediyor. Genel Kültürden Kenar Kültüre 101 Fanzin gibi kurgu dışı eserleriyle de önemli boşlukları doldurmaya çabalayan Öktem; şimdi yeni bir romanla okurun karşısında.

- Reklam -

Yalan Yanlış Hayatlar, Bir Yeraltı Edebiyatı Örneği

Yeraltı edebiyatı türüne uygun düşebilecek olan Yalan Yanlış Hayatlar, ekmek almaya çıkan bir adamın; evine ancak iki yıl sonra dönebildiği, karanlık bir atmosferde geçiyor.

- Reklam -

23 Ekim 2019 tarihinden itibaren raflarda olacak kitabın editörlüğünü Sevim Erdoğan üstleniyor. 248 sayfalık kitap Doğan Kitap’ın Türk Edebiyatı Roman dizisi altında yayına hazırlandı.

Thomas Düşerken, O Adam Babamdı, Kara Şiir Antolojisi, Bu Kitaptan Kimse Sağ Çıkamayacak, İçimde Bir Boşluk Var, Parça Tesirli ve Tanrı Acıkınca gibi eserleriyle uzun yıllardır edebiyatımıza katkıda bulunan Altay Öktem; yazmaya ve üretmeye devam ediyor.

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

SpaceX

SpaceX ve ABD’nin Planı Dikkat Çekiyor

Mars

NASA’nın Mars Planı Kadın Odaklı Olacak