in

Brandon Sanderson’ın “Alcatraz” Serisine İki Yeni Kitap Daha Eklendi

Geçtiğimiz aylarda ilk iki kitabı yayımlanan Alcatraz Serisi’nin iki kitabı daha Akılçelen Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı.

alcatraz 3 4 ust
- Reklam -
- Reklam -

Birkaç haftadır serilerini tamamlama yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Akılçelen Kitaplar, bizi Brandon Sanderson‘ın Alcatraz serisinin üçüncü ve dördüncü kitaplarını 3 gün arayla çıkartarak şaşırtmaya devam ediyor. Sene başından beri Sanderson’ın kitaplarına verdikleri özenle gönüllerimizi fethetmeye devam eden yayınevi, umarız ki serinin diğer kitaplarını da yakın zamanda okuyucularıyla buluşturur.

3. kitap olan “Kristalya Şövalyeleri“nde sonunda Özgür Krallıklar’a ulaşmayı başaran Alcatraz Smedry’i bakalım bu kitapta neler bekliyor, gelin bir de tanıtım bültenine bakalım;
alcatraz kristalya sovalyeleri“Sanderson’ın gençler ve her zaman genç kalanlar için kaleme aldığı bu orijinal ve çılgın roman, Artemis Fowl ve Talihsiz Serüvenler Dizisi’ni anımsatıyor. İçinde barındırdığı mizah öğeleri gençleri gülmekten kırığ geçirecek ve yetişkinler de bu komik kitabın sayfaları arasında kendileri için bırakılmış zekice göndermeler bulacaklar… Şeytani bir zekânın ürünü olan son sayfayı çevirdiğinizde, kendinizi bu yetenekli yazarın kaleminden çıkan başka şeyleri okumayı isterken bulacaksınız.”

VOYA Dergisi

- Reklam -

Alcatraz yine iş başında!

Alcatraz Smedry en sonunda Özgür Krallıklar’a ulaşmayı başardı. Ne yazık ki bunu başaran sadece Alcatraz değil ve annesi de dahil olmak üzere diğer Kötü Kütüphaneciler de Özgür Krallıklar’a ulaşmış durumdalar.

Şimdi Alcatraz’ın Kristalya Şövalyeleri arasındaki haini ortaya çıkarması, bir yabancı hâline gelmiş babası ile arasını düzeltmesi ve Özgür Krallıklar’ın elinde kalan son kalelerden birini Kötü Kütüphanecilerin elinden kurtarması lazım.
Yarattığı büyü sistemleriyle bizi kendine hayran bırakan Sanderson, serinin dördüncü kitabı “Kırık Mercek“te de Alcatraz’ın başını beladan kurtarmamış. Bu sefer koca bir orduya karşı koymak zorunda olan Smedry’i, arkadaşı Bastille’in yardımı, birkaç mercek ve sonsuz miktarda patlayan ayıcık kurtarabilecek mi? Heyecanın hiç eksik olmadığı Kırık Mercek’in tanıtım bülteni ise şu şekilde;
alcatraz kirik mercek“Sanderson’ın gençler ve her zaman genç kalanlar için kaleme aldığı bu orijinal ve çılgın roman, Artemis Fowl ve Talihsiz Serüvenler Dizisi’ni anımsatıyor. İçinde barındırdığı mizah öğeleri gençleri gülmekten kırığ geçirecek ve yetişkinler de bu komik kitabın sayfaları arasında kendileri için bırakılmış zekice göndermeler bulacaklar… Şeytani bir zekânın ürünü olan son sayfayı çevirdiğinizde, kendinizi bu yetenekli yazarın kaleminden çıkan başka şeyleri okumayı isterken bulacaksınız.”

VOYA Dergisi

- Reklam -

Alcatraz’ın başı bu sefer fena hâlde dertte!

Alcatraz Smedry koca bir orduya karşı koymak durumunda. Bu imkânsız görevin altından kalkmak için arkadaşı Bastille’,n yardımı, birkaç mercek ve sonsuz miktarda patlayan ayıcıktan başka bir şey de yok elinde.

Bu sefer, her şeyi kırmak konusundaki sıra dışı yeteneği de Alcatraz’ın Kötü Kütüphaneci ordusunu ve robotlarını alt etmesini sağlamak için yeterli olmayabilir.
Serinin üçüncü ve dördüncü kitaplarının çevirisini de ikinci kitapta olduğu gibi Özge Özköprülü yapmış. İki kitabı da tüm internet mağazaları ve kitapçılardan edinebilirsiniz, şimdiden keyifli okumalar diliyoruz!

Zeynep Hantik

Boş zamanlarında çizimler yapıp, öyküler yazan bir okurum. "Madem ki her şeyin sonu gözyaşı olacak, en azından istediğimi yapmalıyım," diyen Rothfuss'a olan sevgimin sonsuz, söylediği sözü çok fazla benimsemiş olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Fantastik, bilimkurgu ve bilgisayar oyunlarına olan ilgim her geçen gün artmakta, bunlar hakkında konuşup tartışabildiğim bir yerde olduğum için son derece mutlu yaşamaktayım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cam buyucusu ust

Kâğıt Büyücüsü Serisinin İkinci Kitabı Raflarda

nebula kitap donusum

Nebula Kitap, Black Mirror Esintili İlk Kitabıyla Yayın Hayatına Başladı