in

Haruki Murakami’nin Yeni Kitabı Doğum Günü Kızı Raflarda

Haruki Murakami’nin garson bir kadının yirminci yaş gününü anlatan kitabı “Doğum Günü Kızı” raflardaki yerini aldı.

dogum gunu kizi haruki murakami
- Reklam -
- Reklam -

İlk romanı Rüzgârın Şarkısını Dinle ile 1979 yılında edebiyat dünyasına giriş yapan Haruki Murakami, ülkemizde asıl başarısını 2009 yılında yayımlanan Sahilde Kafka ile yakalamıştı. Kazandığı Franz Kafka Edebiyat Ödülü’nün yanı sıra pek çok ödülün de sahibi olan yazarın bir başka kitabı olan Doğum Günü Kızı, diğer kitaplarını da dilimize kazandıran Doğan Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Garson bir kadının yirminci yaş gününü anlatan kısa kitap, bizi onun dünyasına, ruhlarımızı ve kalplerimizi değiştirecek bir yolculuğa çıkarmayı vadediyor.

Doğum Günü Kızı isimli kitabın tanıtım bülteni ise şöyle:

Doğum Günü Kızı“Ne var ki, tek bir dilek hakkın var, iyice düşünesin” dedi yaşlı adam bir parmağını havaya kaldırıp.  “Tek bir dilek. Sonra kararını değiştirip vazgeçemezsin.”

- Reklam -
- Reklam -

Bir doğum günü hikâyesi… Kısacık bir metinle yüreğimizde bir şeylerin yerini değiştiren bir büyü yapıyor Haruki Murakami.
Çevirisi Ali Volkan Erdemir tarafından yapılan 68 sayfalık kitaba sanal ve fiziksel mağazalardan ulaşabilirsiniz. İyi okumalar dileriz.

Haruki Murakami Kimdir?

Haruki Murakami, 1949’da Kyoto’da doğdu. Vaseda Üniversitesi’nde klasik drama eğitimi aldı. 21. yüzyıl edebiyatının en önemli isimlerinden olan Murakami’nin kitapları pek çok ödül aldı, tüm dünyada ellinin üzerinde dile çevrildi. Haruki Murakami’nin Yaban Koyununun İzinde, Zemberekkuşu’nun Güncesi, İmkânsızın Şarkısı, Sınırın Güneyinde-Güneşin Batısında, Sahilde Kafka, Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu, 1Q84, Renksiz Tsukuru Tazaki’nin Hac Yılları, Koşmasaydım Yazamazdım, Uyku, Kadınsız Erkekler, Sputnik Sevgilim, Tuhaf Kütüphane, Karanlıktan Sonra, Fırın Saldırısı, Rüzgârın Şarkısını Dinle ve Kumandanı Öldürmek isimli kitapları Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    68 sayfa kitap 39,90 etiket fiyatıyla satışa konulmuş.

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    PAHALI (39 karekter :))

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King Game of Throns

Game of Thrones Final Sezonuna Stephen King’ten Savunma Geldi

Robert Pattinson Batman

Batman Hayranları Robert Pattinson Aleyhine İmza Kampanyası Başlattılar