in

1. Denizli Kitap Fuarı Başlıyor

Denizlilerin uzun zamandır hasretini çektikleri kitap fuarı etkinliği bu yıl nihayet başlıyor.

denizli kitap fuari 1
- Reklam -
- Reklam -

Denizlilerin uzun zamandır gerçekleşmesini bekledikleri kitap fuarı organizasyonlarının ilki bu yıl EGS Fuar Alanı’nda düzenlenecek. Eylül Fuarcılık tarafından 31 Mart – 9 Nisan tarihleri arasında organize edilen etkinliğe pek çok yerli yayınevinin yanı sıra ünlü yazarlar da katılacak. Fuarın onur konuğuysa edebiyatımızın en önemli isimlerinden Hasan Ali Toptaş olacak.

Denizli Kitap Fuarı esnasında imza günü düzenleyecek yazarlar arasında Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Canan Tan ve İlber Ortaylı gibi pek çok isim olacak.

Pegasus Yayınları, Marmara Çizgi, İthaki Yayınları, Epsilon Yayınevi, Can Yayınları, Doğan Kitap ve Alfa Yayınları da katılımcı yayınevleri arasında yer alıyor. Ayrıca olmazsa olmazımız sahaflar da fuar alanında kendilerine ayrılan bölümlerde kitapseverlerle buluşacak.

- Reklam -
- Reklam -

Girişlerin ücretsiz olarak belirlendiği Denizli Kitap Fuarı’nın katılımcı ve imza günü listesinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Uzun ve keyifli bir maratonun ilk adımı olması dileğiyle…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

hayalet e dergi ust

Hayalet e-Dergi Yayın Hayatına Başladı

zirvenin dibindeki cocuk ust

Çizgili Pijamalı Çocuk’un Yazarı John Boyne’un Yeni Romanı Raflarda