in ,

Yunan Mitolojisi Odaklı Roguelike Oyunu “Hades”in Devam Macerası Geliyor

Hades 2 duyuruldu. Son dönemlerin popüler roguelike oyunu yeni macerasıyla devam edecek. İlk tanıtım The Game Awards 2022 etkinliğinde yayınlandı.

Hades 2 Geliyor: Mitoloji Temalı Oyundan İlk Tanıtım Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Hades 2 duyuruldu. Supergiant Games’in sevilen mitolojik roguelike oyununun devamı niteliğindeki macera için ilk tanıtım fragmanı The Game Awards 2022 ile ortaya çıktı.

Hades’in oğlu Zagreus’un defalarca Yeraltı Dünyası’ndan kurtulmaya çalışmasını konu alan ilk bağımsız macera, erken erişime açıldığında büyük bir başarı yakalamıştı. İlk oyunun geliştirilmesi 2020’de sona erdi. Ancak Supergiant Games bir sonraki projesiyle Yunan mitolojisi dünyasına geri döneceğini duyurdu.

The Game Awards 2022’deki özel gösteriminin ardından Supergiant Games devam oyununun heyecan verici tanıtım fragmanını YouTube üzerinden yayınlandı. Hades’in devamı, yeni mitler anlatacak ve yepyeni bir kadın kahraman olan Yeraltı Dünyasının Prensesi’ne odaklanacak. Yeni karakterin yaprak desenli kafa bandı ve çok renkli gözleri, ilk oyundaki Zagreus ile bir akrabalık olduğunu düşündürüyor. Oyun ayrıca, görünüşe göre Hades’in Titan babası Cronos’u içeren konusu ile Moros, Apollo ve Nemesis gibi daha efsanevi Yunan figürlerini tanıtacak.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan tanıtım fragmanına göz atabilirsiniz.

Hades 2 Duyurusu ve İlk Tanıtım Görüntüleri | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Supergiant Games, önceki oyunlarının hiçbirinin devamını yapmadı. Bu da Hades 2’nin duyurusunu özellikle şaşırtıcı kılıyor. İlk oyunun doğrudan devamı olarak hizmet veren macera, Supergiant Games için de bir ilk olurken, aynı zamanda bağımsız stüdyonun en başarılı projesi için yaptığı yeni geliştirmeleri içerecek. Orijinal Hades, derinlemesine oynanışı ve neredeyse sonsuz bir dizi Yeraltı Dünyası kaçış girişimini yönlendiren ustaca yazımı ile anlatı odaklı bir roguelike idi. Doğrudan devam oyunu olarak duyurulan Hades 2, ilk oyunu harika yapan şeyleri bu sayede alabilecek ve daha da fazla çeşitlilik ekleyebilecek.

- Reklam -

Şu anda yeni duyurulan oyun hakkında çok az şey bilinmesine rağmen roguelike yapısı ve erken erişim sürümü, Supergiant Games’in Yeraltı Dünyasının Prensesi’ni yepyeni yerlere götürebileceği anlamına geliyor. Devam oyunu açıkça yeni Yunan tanrılarını tanıtacak. Bu da oyunculara benzersiz yeni “lütuflar” verecek ve yeni kahramanlarıyla büyüleyici ilişkiler kurmalarını sağlayacak.

Hades 2 Oyun İlk Tanıtım Fragman

Hades 2, ilk oyunda olduğu gibi gibi erken erişim ile yayınlanacak. Oyunun ne zaman çıkacağı ve daha fazla detay 2023 yılı içerisinde paylaşılacak.

Hades 2 duyurusu sizleri de sevindirdi mi? İlk oyunu oynamış mıydınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Halk Kitabevi: Kitap Alışverişi Yapmanın Alternatif Yolu

İnternetten Kitap Alışverişi Yapmanın Alternatif Yolu: “Halk Kitabevi”

The Winds of Winter - Son Sayfalar - George RR Martin

George R.R. Martin, “The Winds of Winter”ın Tamamlanmasına Yaklaşık 500 Sayfa Kaldığını Açıkladı