in ,

Nicole Kidman ve Javier Bardem’i Bir Araya Getiren “Being the Ricardos”tan Fragman

Being the Ricardos fragmanı paylaşıldı. Aaron Sorkin imzalı film, 1950’li yılların popüler sit-com’u I Love Lucy’nin perde arkası hikâyesini konu alıyor.

Being the Ricardos Fragmanı: Yeni Aaron Sorkin Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Being the Ricardos fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Aaron Sorkin’in üstlendiği yapım oyuncu kadrosu ile Nicole Kidman ve Javier Bardem’i bir araya getiriyor. Amazon Prime filmi 2021’in sonunda dijital ortamda ve sinemalarda olacak.

Amerikalı yönetmen ve senarist Aaron Sorkin, üç Oscar adaylığı (The Trial of the Chicago 7, Molly’s Game, Moneyball) ve 1 Oscar heykelciği (The Social Network) sahibi bir sanatçı. Yönetmenliğini üstlendiği ilk film 2017 tarihli Molly’s Game olsa da, Sorkin’in sinema kariyeri hayli çarpıcı.

Yönetmenin sıradaki çalışması olan ve 1951 tarihli Amerikan sit-com dizisi I Love Lucy’nin başrolleri Lucillle Ball – Desi Arnaz’ın arasındaki ilişkiyi konu alacak Being the Ricardos filmi ufukta gözüktü. yapımda Lucillle Ball karakteri Nicole Kidman, Desi Arnaz ise Javier Bardem tarafından canlandırılacak.

- Reklam -

İkiliye oyuncu kadrosunda eşlik edecek isimler ise şu şekilde: J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, Jake Lacy, Clark Gregg, Nelson Franklin, John Rubinstein, Linda Lavin, Robert Pine ve Christopher Denham.

Being the Ricardos Fragmanı | İZLE – Yeni Amazon Prime Filmi

YouTube video

“Tüm zamanların en etkili dizilerinden birisinin ardındaki hikâye” olarak tanımlanan film, ünlü dizinin perde arkasındaki kritik ilişkiye odaklanıyor.

1951 – 1957 yılları arasında CBS kanalında toplamda 6 sezon ve 181 bölüm yayınlanan yapım, 4 defa Primetime Emmys kazanmayı bilmişti. Aradan geçen 70 yıla rağmen IMDb’de hâlâ 8.4 puanlık ortalamaya sahip olan yapım bir çete lideri olan Ricky Ricardo’nun eşi Lucy Ricardo’nun yıldız oyuncu olma macerasını ve bununla beraber en yakın arkadaşı ile birlikte kendilerini düşürdükleri komik durumları konu alıyor.

Aaron Sorkin tarafından yazılıp yönetilen yapım, dizinin geçtiği 1950’li yıllarda geçecek ve izleyiciye, yapımın çekildiği süreç boyunca yaşananların perde arkasını gösterecek. Lucille Ball ve Desi Arnaz çifti, dizinin çekildiği dönemde evliydi.

- Reklam -

Being the Ricardos Fragmanı nicole kidman

Nicole Kidman rolü hakkında verdiği bir söyleşide, karakterin aksanı ve konuşma tarzı üzerine özel olarak çalışmak durumunda kaldığını belirtmişti. Kidman, komedi yapımlarında konfor alanının tamamen dışına çıktığını belirtirken performansına güvendiğinin de altını çiziyor.

Being the Ricardos filmi, 10 Aralık 2021 tarihinde ABD’de vizyona girecek. 21 Aralık 2021’de ise Amazon Prime Video üzerinden dünya çapında erişime açılacak.

Sizin bu filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece dizisi netflix

One Piece Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı: Hasır Şapka Korsanları Maceraya Hazır

Heinz, Mars Domatesi Ketçap

Ünlü Sos Üreticisi Heinz, “Mars Domatesinden” Ketçap Üretmeyi Başardı