in

Jackie Chan Doğruladı: Aksiyon Klasiği “Bitirim İkili” Yeni Filmi ile Geri Dönüyor

Bitirim İkili 4 filmi geliştirme aşamasında. Jackie Chan, bir döneme damga vuran “Rush Hour” serisinin yeni yapımıyla geri döndüğünü açıkladı.

Bitirim İkili 4 Geliyor: Jackie Chan Doğruladı
- Reklam -
- Reklam -

Bitirim İkili 4 filmi ile Rush Hour serisi devam etmeye hazırlanıyor. Jackie Chan ve Chris Tucker’ın başrollerini paylaştığı seri, aksiyon sinemasının klasikleri arasında kabul ediliyor.

Orijinal adıyla Rush Hour, ilk defa 1998 yılında vizyona girmiş ve döneminin en popüler aksiyon filmleri arasındaki yerini almıştı. Serinin ilk filmi dünya çapında 245 milyon, 2001’de vizyona giren ikinci filmi 347 milyon ve 2006’da çıkış yapan dördüncü filmi 256 milyon gişe hasılatı elde etmişti.

Yaklaşık 900 milyon dolarlık hasılatın ardından 16 yıl boyunca sessizliğe bürünen Bitirim İkili için müjdeli haber serinin başrolü Jackie Chan’den geldi. Usta aktör ve dövüş sanatları ustası, geçen günlerde Kızıl Deniz Film Festivali’nde katıldığı bir programda Bitirim İkili 4 filminin yolda olduğunu doğruladı.

- Reklam -

Chan, verdiği kısıtlı bilgilerde yeni Bitirim İkili filminin yönetmeninden bahsetmedi. Ancak orijinal üçlemeyi yöneten Brett Ratner’ın geri dönüş yapmayacağı gelen bilgiler arasında.

Bitirim İkili 4 Geliyor: Jackie Chan Doğruladı

Bitirim İkili 4 Filmi Yeni Bir Yönetmen ile Çekilebilir

Brett Ratner’ın kariyeri Red Dragon ve X-Men: The Last Stand gibi yapımların ardından çektiği 2014 tarihli Hercules filmi ile durma noktasına gelmişti. Ratner, 2017’de Olivia Munn ve Elliot Page gibi oyuncular tarafından cinsel taciz ve suistimal ile suçlanınca yönetmenin gelecek projeleri de bir bir iptal olmuştu. Ratner, o tarihten beri herhangi bir Hollywood yapımında yer almıyor.

Yeni filmin yönetmen, senaryo ve olası çıkış tarihi gibi konuları henüz belli olmasa da yapımın 2023 yılı içerisinde geliştirime aşamasına geçmesi bekleniyor.

- Reklam -

Jackie Chan, etkinlikteki konuşması sırasında Amerikan filmlerindeki geçmiş şansından dolayı Bitirim İkili’nin bir fiyaskoyla sonuçlanmasını beklediğini açıkladı. Hollywood işlerinden bıkmış olan Chan, filmle ilgili senaryonun ilk kez kendisine geldiğinde projeyi istemediğini de söyledi. Menajeri tarafından ikna edilen Chan, projeye katılacağını ama bu projenin kendisi için bir son olacağını ve bu filmden sonra oyunculuğu bırakacağını söyledi. Yıldız aktör film vizyona girdiğinde bile doğru karar vermiş olduğuna inanmıyordu. Hatta Ratner ve Tucker’ın kendisine filmin ilk hafta içinde 70 milyon dolar hasılat yaptığını söylediği bir telefon konuşmasına kadar bile doğru yaptığına inanmıyordu.

Bitirim İkili 4 Geliyor: Jackie Chan Doğruladı

Siz Bitirim İkili 4 filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca Google Haberler üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kedi Felsefesi - John Gray

Çağdaş Filozof John Gray’in Hayatın Anlamını Kediler Üzerinden Değerlendirdiği “Kedi Felsefesi” Çıktı

Ncuti Gatwa Doctor Who 14. Doktor kostümü

Yeni Doctor Who Başrolü Ncuti Gatwa’nın 15. Doktor Kostümüne İlk Bakış