in

Brie Larson, A-Forse Hakkında Konuştu

MCU’da Captain Marvel olarak tanıdığımız Brie Larson, verdiği bir demeçte tümüyle kadınların başrolde olduğu bir Marvel filminin çıkmasını istediğini dile getirdi.

Brie Larson
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni bugüne dek birçok süper kahraman filmiyle hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Hem solo hem de kahramanların bir arada olduğu Avengers serisiyle birlikte sadece 10 yıllık bir süreçte kendi sinema evrenini oluşturdu. Geçtiğimiz San Diego Comic Con’da da 4. Faz’ı açıklayan şirketin daha sonrası için de planları merakla bekleniyor.

Captain Marvel karakteriyle tanıdığımız ünlü oyuncu Brie Larson, Variety’ye verdiği son röportajında Marvel’ın önümüzdeki süreçte yapacakları ve hayal ettikleri hakkında konuştu. Öncelikle Captain Marvel hakkında konuşsan Larson, ikinci filmin geleceğini ama şu anlık ne zaman çıkacağını kendisinin de bilmediği ifade etti.

Sonrasında kendisine tüm kadın süper kahramanların bir araya geleceği bir film konusunda herhangi bir planın olup olmadığı soruldu. MCU’da özellikle 3. Faz’la birlikte kadınların gücü iyiden iyiye hissedilmiş, Avengers: Endgame’de tüm kadınların Thanos’a karşı bir araya geldiği sahneyle birlikte bir A-Force filminin geleceği söylentileri çıkmıştı.

- Reklam -

Şimdilik Marvel’ın Kadın Süper Kahraman Odaklı Bir Film Planı Yok

Röportaj sırasında Larson’a Endgame’in bu sahnesi çekilirken, tüm kadınların olduğu bir Marvel filminin tartışma konusu olup olmadığı soruldu. Kendisi konuyla ilgili çekimser bir cevap verdi. Birçok kadın oyuncunun sahne sonunda Kevin Feige’ye gittiğini ve bu işte beraber olduklarını ve bunu yapmak istediklerini söylediklerini dile getirdi. Fakat Larson, şu an Marvel’ın geleceğinden kendisinin sorumlu olmadığını ve bu konuda hiçbir fikri olmadığını dile getirdi. Ama yine de bu konuda tutkulu olduklarını ve hayranların gereken desteği verdiği takdirde olma olasılığının artacağını belirtti.

- Reklam -

Brie Larson son olarak canlandırdığı karakterle ilgili konuştu.

Carol Danvers’ı oynamayı, insanlarla etkileşime girme şeklini ve büyüdüğünü görmeyi çok sevdiğini belirten aktris, karakterin nereye gittiğini görmek için sabırsızlandığını söyledi. Ama sevdiği farklı yeni karakterler görmekten de mutlu olduğunu ve bu maceranın gideceği yeri göreecek olmaktan da heyecan duyduğunu belirtti.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İmparator

İmparator Penguenlerin Soyları Tehlikede

matruşka elmas

Rus Madenciler Matruşka Benzeri Elmas Keşfetti