in

Eternals Filminden Aksiyon Dolu Bir Savaş Sahnesi Yayınlandı

Eternals filminde kahramanların Deviant tehdidine karşı nasıl savaştığını gösteren ve güçlerini sergileyen yeni bir sahne yayınlandı. | İZLE

Eternals incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin heyecanla beklenen yeni filmi Eternals için yeni bir savaş sahnesi yayınlandı.

“Run!” olarak isimlendirilen klip beş farklı Eternals karakterini gösterse de temel olarak üç tanesine odaklanıyor. Karakterler; Richard Madden tarafından canlandırılan Ikaris, Kumail Nanjiani’nin oynadığı Kingo, süper hızlı hareket eden Lauren Ridloff’un karakteri Makkari’den oluşuyor. Şimdiye kadar paylaşılan fragman ve klipler grubun çeşitli üyelerinin sahip olduğu farklı güçleri ortaya koydu. Klip önceki fragmanlarda paylaşılan filmin kötü karakterleri Deviantlar ile olan mücadelelerini yeni bir noktaya taşıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Chloé Zhao Marvel’ın şimdiye kadar yayınlanmış en uzun sinema filmini ekranlara getirmeye hazırlanıyor. 2 saat 36 dakika sürmesi beklenen film temel olarak iki farklı hikâyeyi anlatacak. Bunlar insanlığın Dünya üzerinde ilk görünmeye başlamasından güncel zamana kadar uzanacak. Filminin diğer Marvel yapımlarına doğrudan bağlı olması beklenmese de evrende anlatılacak diğer hikâyelere bir temel oluşturacağı kesin.

- Reklam -

Ebediler, yaratıcıları Celestialler (Göksel Varlıklar) tarafından Dünya’ya gönderilir ve amaçları insanları Deviant adı verilen yaratıklardan korumaktır. Görevleri sırasında insanlarla hiçbir şekilde etkileşime geçmemeleri konusunda da uyarılırlar. Öyle ki, Avengers: Endgame sırasındaki olaylar süresince bile Eternals hiçbir şekilde duruma müdahale etmez. Ancak filmin yapımcısı Nate Moore’un yakın zamanda açıkladığına göre filmin günümüzde geçecek olan kısmında “The Emergence” olarak adlandırılacak bir olay yaşanacak. Deviantların geri dönmesine sebep olan bu olay sonrası ekip yüzyıllar sonra yeniden bir araya gelecek.

Eternals Savaş Sahnesi | İZLE

YouTube video

Marvel evreninin en tanıdık ekiplerinden birisi olmasalar da evrende geçen çok önemli olaylarda parmağı olan ekip, tanrı benzeri yaratıklar olan Celestialler tarafından yaratılıyor. Çizgi romanlarda ve filmde kötü karakterler olarak gördüğümüz Deviantlar ise yine Celestialler tarafından insanlar üzerinde denenen genetik çalışmaların ürünü. Fakat bu yaratıklar daha yırtıcı ve şiddete eğilimli. Her ne kadar görünüşleri oldukça deforme ve kötü olsa da zihinleri hâlâ var olduğu için Deviantlar insanlardan çok daha önce medeniyetlerini kurabiliyor ve Dünya’yı ele geçirmek için çalışmalarına başlıyor.

Eternals filmi Marvel evrenine sadece kahramanları değil, büyük kötüleri tanıtmak adına da önemli bir fırsat olabilir. 4. faz yapımları ve sonrasında görme ihtimalimiz olan Nightmare, Mephisto ya da Chthon gibi kötüler yapımının bir noktasında görülebilir.

- Reklam -

Merakla beklenen film 5 Kasım 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

Siz Eternals filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucy Uzay Aracı, Orhan Pamuk Alıntısı ve Atasözü

Jüpiter Yolcusu Uzay Aracı, Orhan Pamuk Alıntısı ve Türk Atasözü Taşıyor

tarihin en eski hayalet çizimi babil tablet

Tarihin En Eski Hayalet Çizimi Babil Tabletinde Keşfedildi: “Perişan Hâldeki Bir Erkek Tasvir Edilmiş”