in

Fantastic Beasts 3, Johnny Depp’in Mahkemesi Nedeniyle Gecikebilir

Fantastic Beasts 3 filmi bir gecikme de Johnny Depp’in davası nedeniyle alabilir. Harry Potter evreninde geçen yeni Fantastik Canavarlar yapımı takvim konusunda zorlanıyor.

Fantastic Beasts 3 Johnny Depp Gecikme Mahkeme
- Reklam -
- Reklam -

Koronavirüs salgını sebebiyle hayranların merakla beklediği birçok yapım ertelenmişti. Salgın sonlanmamış olsa da “yeni normal” adı verilen dönemle birlikte birçok sektör gibi eğlence sektörü de yeniden başladı. Ancak beklenen yapımların hepsi salgın nedeniyle ertelenmiyor. Bazı projelerin seyirciyle buluşmasını geciktiren başka nedenler de olabiliyor. Bilindiği üzere Fantastic Beasts serisinin ilk filminin sonunda maskesini indirerek karşımıza çıkan Gellert Grindelwald rolündeki Johnny Depp, 3. filmin gecikmesine neden olabilecek gibi görünüyor. Muhtemel gecikmenin sebebiyse ünlü oyuncunun eski eşi Amber Heard’le arasındaki dava olarak gösteriliyor.

Serinin ikinci filmi Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ın vizyona girmesinin üzerinden geçen iki yılda birçok şey oldu. Üçüncü filmin de COVID-19 salgınından payına düşeni almasının yanı sıra Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’le olan hakaret davası sebebiyle bir itibar kaybı yaşadı.

Fantastic Beasts 3 Johnny Depp Gecikme Mahkeme

- Reklam -

Ayrıca serinin ikinci filmi zaten hayranlar tarafından olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Tüm bunların ışığında geçen iki yıla rağmen Fantastic Beasts 3’ün çekimlerinin Ekim 2020’de başlayıp Şubat 2021’de sonlanması planlanmıştı.

Fantastic Beasts 3 Çekim Takvimi ile Johnny Depp’in Davası Çakışıyor

Ünlü oyuncunun eski eşi Amber Heard’ün konuyla ilgili olarak The Washington Post’ta yazdığını ve Johnny Depp’in kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylediğini de hatırlatalım. Johnny Depp de dava açarak karşılık vermişti. Şimdiyse oyuncu, Fantastic Beasts 3 filminin çekimleriyle çakışacak olması sebebiyle davanın ertelenmesi için çaba sarf ediyor. Variety’nin haberine göre dava 11-28 Ocak arasında görülecek. Depp’inse bu tarihi Mart – Haziran 2021 arasında bir güne ertelenmesi için talepte bulunduğu iddia edildi. Talep yazısının bir kısmında yer alan ifadeyse şöyle:
“Mahkeme, davanın görüleceği güne karar verdiğinde bu tarih, Bay Depp’in Warner Bros.’un, Fantastic Beast 3’ün Londra’daki çekimleri için planladığı 11 Haziran 2021’den çok önceydi. COVID-19 sebebiyle stüdyonun planları sekteye uğradı ve art arda erteleme kararı alındı. Londra’daki durumun iyileşmesiyle birlikte Warner Bros, çekimlerin, dava günüyle çakışacak bir tarihte yapılmasını kararlaştırdı.”
David Yates tarafından yönetilen Fantastik Canavarlar 3 filminin Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyordu. Son gecikmelerden sonra yeni tarihin ne olacağı henüz kesinleşmiş değil.

Fantastik Canavarlar

- Reklam -

Serinin üçüncü filminin gecikmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? İkinci filmiyle hayranları hayal kırıklığına uğratan Fantastic Beasts için salgın döneminden kaynaklı erteleme işe yarayacak mıdır? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Tenet Çift Yönlü Zaman Çizelgesi Yayınlandı

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Zaten bütün Harry Potter evreni filmleri gibi bu seriyi de pek tutmamıştım, ikinci filmin sonunda Dumbledore ailesine nereden çıktığı belli olmayan bir üye de eklenince sonuncuyu izlemekten senaristlere saydırarak tamamen vazgeçtim.

  2. Avatar for abkaen abkaen dedi ki:

    Öyle deme ama filmde. Nicolas flamel birde yılan kız vardı :sob::sob::sob:

  3. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    Hocam spoiler derken sonrasında yazdığınız olay mı spoiler?Öyle spoiler olmaz çünkü.Keşke blur falan yapsaydınız. :confused:

  4. Avatar for abkaen abkaen dedi ki:

    Ya dediğim şey aslında spoiler falan değil, fragmanda görünüyor dediğim olay yine de spoiler yazdım. Ha birde blur falan bilmiyorum nasıl yapıldığını.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

Zülfü Livaneli - Son Ada Yeni Final

Zülfü Livaneli “Son Ada” Kitabının Finalini Yeniden Yazdı

Windbound Oyun İnceleme

Windbound İncelemesi: Adalarda İnecek Var