in

Iron Man, Marvel Sinematik Evreni’ne Geri mi Dönüyor?

Iron Man karakterini canlandıran Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönebilir! Oyuncu ve şirket arasında şimdiden anlaşma sağlandı mı?

Iron Man, Marvel Sinematik Evreni'ne Geri mi Dönüyor?
- Reklam -
- Reklam -

Robert Downey Jr., Iron Man karakterini canlandırmak için Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönüyor olabilir.

Tüm dünya şu anlık koronavirüs salgınıyla çalkalanıyor olsa da süper kahraman sineması adına bazı mutlu edici haberler gelmiyor değil. Bildiğiniz üzere ülkemiz de dahil olmak üzere birçok yerde sinemalar kapatılmış durumda. İşin kötü yanı tekrar açılacakları tarihler de belli değil ve virüs yayıldıkça en azından önümüzdeki iki ay için bu pek mümkün gözükmüyor. Dünyanın farklı ülkelerinden birçok bilim insanı virüsü yenmemizi sağlayacak aşıyı geliştirmek için çabalıyorlar. Bu süreçte bizler de elimizden geldiğince evden çıkmayarak virüsün yayılmasına engel olmaya çabalıyoruz.

İşte tüm bu yaşanırken we got this covered adlı siteden gelen bir haber, Iron Man hayranlarını oldukça mutlu edecek cinsten. Avengers: Endgame filminde Iron Man, Thanos’u yok etmek için kendini feda etmişti hatırlayacağınız üzere. Bu da Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı karakteri MCU’da son görüşümüz olmuştu. Hem şirket yetkililerinin hem de oyuncunun yaptığı açıklamalar sonrasında kendisini bir daha bu karakteri canlandırırken göremeyecektik. Bunun en önemli sebebi de ünlü oyuncunun sözleşmeyi yenilemek için istediği yüklü miktardaki ücretle ilgiliydi.

- Reklam -

Iron Man Marvel

Ancak daha sonrasında Black Widow filminde küçük bir sahnesi olacağı haberleri dolanmaya başladı. Ne oyuncu ne de Marvel Stüdyoları bu haberi yalanlamadı. Sorunun cevabını normalde bir ay sonra filmin vizyona girmesiyle alacaktık. Ancak Corona Virüsü salgını nedeniyle film ertelenmiş durumda. Cevap için bir süre daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

Robert Downey Jr., Ironheart Dizisinde Rol Alabilir

Downey Jr.’ın karakteri tekrar canlandıracağı haberlerinin esas kaynağı ise Dolittle filminin gişede yaşadığı başarısızlıkla alakalı gözüküyor. Disney yapımı olan filmin büyük bir kısmı bizzat Robert Downey Jr. kontrolündeydi ve yapımı istediği gibi şekillendirdi. Ancak Dolittle, gişede beklentilerin çok çok altında kaldı. Ardından yıldız oyuncu Iron Man karakterine dönmek adına eskiye nazaran daha makul bir ücret talebiyle stüdyonun karşısına çıktı.

- Reklam -

iron man Avengers

Sitenin kaynaklarına göre normalde ölmüş olan Tony Stark’ı geri getirmenin farklı yolları var. Şimdilik bunu yapabilmenin en iyi yolu da Disney+ için düşünülen Ironheart dizisi gibi gözüküyor. Ironheart, kendi Iron Man zırhını yapan Afrikalı-Amerikalı genç bir dahi olan Riri Williams’ın maceralarını konu alıyor. Çizgi romanlarda Tony’nin belleğinden oluşan bir yapay zekanın tıpkı Jarvis ve Friday’de olduğu gibi ona yardım edişini okuyoruz. Yeni gelecek dizide de benzeri bir yol izlenebilir.

Şu an için bu haber elbette söylentiden ibaret ancak olmaması için de hiçbir sebep gözükmüyor. Siz aktörü bir kez daha bu rolde izlemek ister misiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Voldemort Odaklı Harry Potter Evreni Filmi Geliştirilebilir

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ENSAR_GENC ENSAR_GENC dedi ki:

    Eski IRON MAN değilde onun çocuklarını görsek şu son marval flimlerinden sonra

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karantina Günlerinize Verimlilikleriyle İlham Olacak 5 Ünlü İsim

Karantina Günlerinde En Önemli Eserlerini Veren 5 Tarihi İsim

Kılıçlar Çağı

İlk İmparatorluğun Efsaneleri, Kılıçlar Çağı ile Devam Ediyor