in

Jumanji 3’ün Çekimleri Tamamlandı

Jumanji: Vahşi Orman’la beklentilerin oldukça ötesinde bir başarı yakalayan Dwayne Johnson ve ekibi üçüncü filmin çekimlerini tamamladı.

jumanji 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

İlk Jumanji filminin bizler için önemini anlatmaya sayfalar yetmez. Merhum Robin Williams’ın unutulmaz performansı eşliğinde çocukluğumuzun ve gençliğimizin en güzel hatıralarından biri olmayı başarmıştı kendisi. O nedenle Dwayne Johnson tam 22 yıl sonra bir devam filmi çekmek için kolları sıvadığında çoğumuz tedirgin olmuştuk. Ama ne mutlu ki endişelerimiz boşa çıkmış ve Jumanji: Vahşi Orman beklediğimizden çok daha başarılı bir film olmuştu.

İşte şimdi aynı ekip Jumanji 3 üstünde çalışıyor. Ve Dwayne Johnson‘ın dün Instagram hesabından yaptığı açıklamaya göre filmin çekimleri tamamlanmış durumda. Bu da kısa süre içinde ilk fragmanını görebileceğimiz anlamına geliyor. Şimdilik sadece “Jumanji 3” olarak anılan filmde Johnson’ın yanı sıra Jack Black, Karen Gillan ve Kevin Hart da ikinci filmdeki karakterlerini yeniden canlandıracak.

https://www.instagram.com/p/BxVuwFZhcvO

- Reklam -

Sony geçen sefer olduğu gibi filmle ilgili neredeyse hiç bilgi vermiyor ve hayranlarını merakta bırakmaya devam ediyor. Öte yandan, tıpkı geçen sefer olduğu gibi filmin Aralık 2019’da, yani yeni Star Wars‘la aynı hafta gösterime girmesi planlanıyor. Bu çok cesurca bir hamle elbette. Ancak Jumanji 2 de Star Wars VIII: The Force Awakens ile aynı anda gösterime girmiş ve ondan daha iyi bir gişe hasılatı elde etmişti. Bakalım bu sefer de aynı başarıyı gösterebilecekler mi?

- Reklam -

Film ülkemizdeyse daha geç bir tarihte, 10 Ocak 2020‘de gösterilecek.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk film ne kadar iyiyse, ikinci film de bir o kadar kötüydü. İzlenecek hiç bir şey yoktu filmde. Filmin izlenme sebebi zaten; D. Rock Johnson.

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Bazı şeylerin çağa ayak uydurmasını istemiyorum. Jumanji de benim için bunlarsan birisidir. Görüntü güzel, eklentiler fena değildi ama yine de aynı tadı alamadım, alamıyorum. İlk haliyle yeniden vizyona girse daha iyiydi.:smirk:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

witcher oyku 2

Witcher: Dönüşü Olmayan Yol | Kısım 2

curse of la llorona

Dedektif Pikachu İzlemeye Giden Çocuklara Korku Filmi Şoku