in

Keanu Reeves, “Constantine 2” Filmi ile İkonik Rolü Yeniden Canlandıracak

Keanu Reeves, “Constantine 2” filmi ile yeniden John Constantine karakterini canlandıracak. Yapımın yönetmenliğini ise ilk filmi de çeken Francis Lawrence üstlenecek.

Keanu Reeves, Constantine 2 filmi
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves ve Constantine 2 hayali gerçek oluyor. Ünlü oyuncu, sevilen fantazi ve korku filminin devam bölümü için bir kez daha Hellblazer evrenine geri dönüyor.

Uzun zamandır gündemde olmasına rağmen bir türlü resmi doğrulamayı almayan Constantine 2 filmi artık kesinleşti. Son olarak 2020’de duyurulan ancak sonrasında yeniden sessizliğe bürünen yapımda net adımlar atılmaya başlandı.

Deadline’ın haberine göre Keanu Reeves, Francis Lawrence’ın yönettiği 2005 yapımı Constantine filminin devamında John Constantine rolünü yeniden canlandıracak. Lawrence, senaryoyu Akiva Goldsman (A Beautiful Mind, Batman & Robin) ile birlikte kaleme alacak ve yönetmen olarak geri dönecek.

- Reklam -

Keanu Reeves, Constantine 2 Filmi ile Yeniden Cehennemin Konuğu Olacak

Haber, Keanu Reeves’in John Wick serisiyle devam eden başarısının ve geçen yıl uzun süredir beklenen Matrix Resurrections’ın ardından oyuncuya olan ilginin artmasının hemen ardından geldi. Reeves, geçen aylarda bu karakteri yeniden ziyaret etmekle ilgilendiğini de ifade etmişti.

Constantine’in devam filminde yapımcılığı Bad Robot’tan J.J. Abrams ile Hannah Minghella ve Weed Road Pictures’tan Akiva Goldsman üstlenecek.

Constantine 2 Keanu Reeves

Constantine prömiyerini 17 yıl önce yaptı ve gişede 230 milyon dolar kazanmış olmasına rağmen devam filmi için bir türlü uygun şartlar oluşturulamadı. Orijinal filmde Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou ve Gavin Rossdale ile birlikte rol aldı. İlk filmin nerede bittiği göz önüne alındığında, olası bir devam macerası için açık kapı net bir şekilde bırakılmıştı. Ancak yeni film için hangi oyuncuların rollerine geri döneceği şu an için belli değil.

DC Comics çatısı altında yayın yapan Vertigo’nun Hellblazer çizgi romanlarında okurların karşısına çıkan John Constantine karakteri; DC içerisinde birçok farklı eserde daha göründü. Lucifer, The Sandman ve Swamp Thing derken DC’nin vazgeçilmezleri arasına giren karakterin beyaz perdedeki yolculuğu ise 2005 tarihli filmle sınırlıydı. Keanu Reeves

- Reklam -

Keanu Reeves, Constantine 2 film

Öte yandan Constantine karakterini merkeze alması planlanan ve set aşamasına geçmek üzere olan HBO Max dizisi Constantine’in de iptal edildiği bilgisi paylaşıldı.

Yeni filmin çekim tarihi, konusu, Keanu Reeves dışındaki oyuncuları ve ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

Devam filminin kesinleşmesi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Nolur Allah’ım ilki gibi olsun sen bizi siyahi gay sevisme uğruna kötü senaryodan koru.

  2. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Rings of Power 4. bölüm incelemesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”ın 4. Bölüm İncelemesi: Yaklaşan Kehanetler, Yükselen Kötülük

mars organik yasam kalintilari

Mars’tan Heyecan Verici Keşif: Kızıl Gezegen’de Organik Molekül Kalıntıları Bulundu