in

Constantine 2 Geliyor: Keanu Reeves’li Devam Filmi Gerçek Oluyor

Keanu Reeves’li Constantine 2 gerçek oluyor! İlk filmde Lucifer’ı oynayan Peter Stormare, çalışmaların başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Constantine 2 geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Sonunda beklenen şey oluyor: Keanu Reeves’li Constantine 2 büyük ihtimalle geliyor!

Keanu Reeves’in başrolünü oynadığı 2005 yapımı Constantine’in devam filmi gelecek. Haberi bizzat ilk filmde cehennemin kralı Lucifer’i canlandıran Peter Stormare sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

2005’te çıktığında hayranlar ve eleştirmenlerden negatif yorumlar alan Constantine yıllar geçtikçe kült bir konuma gelmiş ve Keanu Reeves’in kariyeri John Wick sonrası zıplama yapınca devam filmi dedikoduları da başlamıştı.

- Reklam -

Constantine 2 haberleri yıllardır gelse de J.J. Abrams’ın karakteri yeniden yaratmak için kolları sıvadığı duyurulunca Reeves ve yönetmen Francis Lawrence’lı bir devam filmi için umutlar suya düşmüştü.

Keanu Reeves ve Francis Lawrence ise konu kendilerine her sorulduğunda ikinci filmi yapmakta istekli olduklarını söylemişti. Filmin yapımcısı Akiva Goldsman da bu seneki Comic-Con’da “Bana kalsa yarın yaparım,” sözleriyle ne kadar istekli olduğunu belirtmişti.

Şimdi, stüdyodan veya yönetmenden herhangi bir onaylama gelmese de Peter Stormare’ın Instagram hesabından duyurduğu üzere Constantine 2, eski kadrosuyla geliyor. Paylaşım Stormare’nin karakterini ve “Devam filmi çalışmaları başlandı” açıklamasını barındırıyor.

constantine 2 instagram

Stormare’nin paylaşımını resmileşirse, yıllardır istenen ve artık bir tutku projesi hâline gelen devam filmini kısa zamanda görmeyi umut edebiliriz. Keanu Reeves’in John Wick’le birlikte aksiyon filmlerine dönmesi ve asıl ününü kazandığı Matrix serisine de uzun yıllar sonra bir devam filmi çekilmesi Constantine 2 için de güzel kokular yayıyor.

- Reklam -

Constantine 2 Filmi DC Evreninin Bir Parçası Olacak

DC’nin geçen aylarda DC FanDome etkinliğinde yayınladığı ve DC Multiverse eserlerini gösterdiği bir videoda onayladığı üzere ilk Constantine filmi, Watchmen gibi birkaç başka önemli eser gibi DC’nin çoklu evreninin bir parçası.

Constantine’in çıktığı yıllarda başarısız kalmasının sebeplerinden birisi de yapımın 2005’te süper kahraman filmi yaparken uyulması gereken en büyük kurala uymayıp, +18 olarak derecelendirilmiş bir film ortaya çıkartılmasıydı. Lawrence sonraki yıllarda hem karakterin özünü koruyup hem de +18 olmayacak bir film için çok uğraştığını ama başaramadığını söylemişti. Filmin gişedeki başarısızlığını da +18 olmasına bağlamıştı. +18 kuralı Deadpool ve Logan filmlerinin gösterdiği üzere, artık geçerli değil. Çizgi romanların kanlı ve ağır dilli havasına uygun; şiddetin dozunun kaçırıldığı bir Hellblazer filmi bugün gişeyi yıkıp geçebilir.

Constantine 2 devam filmi

İlerleyen günlerde Reeves’in role geri dönmesi dahil pek çok haberi sizlerle paylaşmayı umuyoruz.

Constantine 2 için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Tek başına, müstakil; muhteşem değil ama güzel bir filmdi. Tekrarları da izlenir bir film. İkinci film için her zamanki gibi şüphelerim olsa da güzel yapılırsa tadından yenmeyebilir. Master Kea-Nu’ yu yine görmek güzel olacaktır. :slight_smile:

  2. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Umarım güzel gelir. Ilk filmi çok severim. Özellikle keanu’nun incili eline alıp konuştuğu bir sahne vardır, 1:50de başlayan

    Bunu lisedeyken derslere yapardık, turev integral vektör diye :sweat_smile: en az 5 defa izlemişimdir. Hala da denk gelince izlerim. Keanu seviyoruz.

  3. Avatar for ESO ESO dedi ki:

    Daha dün düşünmüştüm bunu, içime doğmuş olsa gerek :stuck_out_tongue: Umarım gerçekten ve güzel bir şekilde gelir yeni film. Canım Constantine ve Keanu <3

  4. Avatar for kalsedon.okur kalsedon.okur dedi ki:

    Keşke ikinci film için yine A Perfect Circle’ın bir şarkısını alsalar. Çok güzel oluyor ikisi bir arada. Filmi de severim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Julius Caesar Hayatı Sözleri Kimdir Biyografi

Julius Caesar: Hayatı, Sözleri, Bilinmeyenleri ve Edebiyata Verdiği İlham

Sword Art Online: Alicization İncelemesi

Sword Art Online: Alicization İncelemesi – Nereden Nereye Geldik?