in ,

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini ‘Uzaylı’ Sandığını Açıkladı: “Normal Olduğumu Öğrenince Şok Oldum”

Nicolas Cage, çocukken uzaylı olduğuna inandığını açıkladı. Yıldız aktör, normal bir insan öğrenince geçirdiği şok anını anlattı.

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini 'Uzaylı' Sanıyormuş
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, çocukken kendisini uzaylı zannettiğini ve gerçeği öğrenince yaşadığı şoku anlattı.

Nicolas Cage’in hayata karşı her zaman benzersiz bir bakış açısı oldu ve görünüşe göre bu, başka bir gezegenden bir uzaylı olduğuna inandığı çocukluğundaki ana kadar gidiyor. Ünlü Hollywood yıldızı, Rampstyle dergisine verdiği yeni bir röportajda Dünyalı olmadığına gönülden inandığını ve normal insan organları ve bir iskeleti olduğu söylendiğinde, bunun kendisi için tam bir şok olduğunu açıkladı.

Nicolas Cage yıllar boyunca farklı onlarca karakteri canlandırdı. Son olarak The Unbearable Weight of Massive Talent’ta kendini kurgusal bir karakter olarak canlandırdı. Buna rağmen hiçbiri oyuncunun özel hayatı kadar ilgi çekici olmayı başaramıyor. Uzaylı olduğuna inandığı yeni ifşası ise bunlar arasında en yenisi. 58 yaşındaki oyuncu, dergiye verdiği röportajda şunları söyledi:

- Reklam -

“Babam bana kendisini bana tanıtmak zorunda hissettiğini söyledi çünkü ben tam bir uzaylıymışım. Çocukken doktorun muayenehanesine gittiğim gün normal organlara ve normal bir iskelete sahip olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum. Çünkü başka bir gezegenden geldiğime emindim.”

Diğer insanlarla bağlantı kurmakta güçlük çektiğini belirten Cage, sözlerine şu şekilde devam etti:

“The Man Who Fell to Earth (Dünyaya Düşen Adam) filminde David Bowie’yi gördüğümde bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. Böylece bir oyuncu oldum.”

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini 'Uzaylı' Sanıyormuş

Oscar ödüllü oyuncu, hayatıyla ilgili eksantrik hikâyeleriyle yıllar boyunca birçok manşete konu oldu. 2009’da Parade dergisine verdiği demeçte Bringing Out the Dead (Yaşamın Kıyısında) filmimi çekerken bir pandomimci tarafından takip edildiğini ve yapımcılar sayesinde kurtulduğunu açıklamıştı.

Nicolas Cage Uzaylı Olmak Dışında da Geçmişinde Yaptıklarıyla Adından Söz Ettirmişti

Toronto Uluslararası Film Festivali’nde 2011 yapımı Trespass filminin tanıtımını yaparken başına gelen bir haneye tecavüzden bahsetti.

- Reklam -

“Saat sabahın ikisiydi. O sırada Orange County’de yaşıyordum ve eşimle uyuyordum. O sırada 2 yaşındaki çocuğum başka bir odadaydı.

Gözlerimi açtım ve yatağımın önünde benim deri ceketimi giymiş çıplak bir adam Fudgesicle (bir tür çikolata) yiyordu. Kulağa komik geldiğini biliyorum… ama korkunçtu.”

Nicolas Cage ayrıca küçülmüş kafalar, albino kobralar, bir karga, egzotik sanat eserleri, sözde perili bir malikane ve daha sonra geri vermek zorunda kaldığı 276 bin dolarlık çalıntı bir Tyrannosaurus kafatası da dahil olmak üzere bir dizi tuhaf ürün satın alarak adından söz ettirmişti.

Ayrıca 2010 yılında New Orleans’taki bir mezarlıktan arazi satın alarak son dinlenme yeri olacak yaklaşık 3 metre yüksekliğinde bir piramit mozole inşa etti.

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini 'Uzaylı' Sanıyormuş Piramit

Nicolas Cage’in başına gelenler hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Donald Glover Yeni Spider-Man Filmi Hypno-Hustler

Atlanta’nın Yıldızı Donald Glover, Yeni Spider-Man Filmi “Hypno-Hustler”da Kötü Karakteri Canlandıracak

Extraordinary Fragmanı: Yeni Disney Plus Dizisi Başlıyor

Süper Güçlerle Dolu Bir Dünyada Sıradan Bir Kadını Anlatan “Extraordinary” Dizisinden İlk Fragman