in ,

Yeni Ninja Kaplumbağalar Filminin Adı “Mutant Kargaşası” Oldu

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası filmi hakkında yeni detaylar duyuruldu. Filmin resmi adı ve vizyon tarihi açıklandı.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası
- Reklam -
- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası filmi için yeni bir güncelleme paylaşıldı. Seth Rogen yapımcılığında gelecek Teenage Mutant Ninja Turtles’ın resmi adı ve vizyon tarihi belli oldu.

Seth Rogen, uzun süredir Evan Goldberg ve James Weave ile Paramount Pictures ve Nickelodeon Movies için Ninja Kaplumbağalar’ın yeniden yapımının yapımcılığını yapıyor. Film, Netflix’in sevilen animasyon filmi The Mitchells vs. The Machines’in (Ailem Robotlara Karşı ) yönetmenlerinden Jeff Rowe tarafından yönetilecek.

1984 yılında Kevin Eastman ve Peter Laird tarafından çizgi roman biçiminde yaratılan Ninja Kaplumbağalar, o zamandan beri animasyon gösterilerinden live-action filmlerine, video oyunlarından müzikallere ve daha fazlasına uyarlanarak küresel bir simge haline geldi. İlk Teenage Mutant Ninja Turtles animasyon serisinin 1987’de yayınlanmasından bu yana 1 milyar doların üzerinde satış elde eden ürün ve oyuncaklar markanın temel unsurlarından biri oldu. Pop kültürün sevilen parçası haline gelen TMNT, özellikle sinemada her yeni nesil için sürekli olarak yeniden başlatıldı.

- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası, 2023 Yazında Sinemalarda Olacak

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası

Sonunda uzun süredir üzerinde çalışılan yeniden başlatma için filmin adı belli oldu ve Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) olarak açıklandı. Filmin çıkış tarihi de duyurunun geldiği günden tam bir yıl sonrası, yani 4 Ağustos 2023 olarak belirlendi. Film tamamen animasyon formatında hazırlanacak. Detaylar belli olmasa da, söylentiler filmin Eastman ve Laird’in orijinal çizgi roman serisinin köklerine uzanan yeni bir uyarlama olacağı yönünde.

Seth Rogen, Paramount duyurusu sonrası ayrıca New York’ta yapılmış bir duvar resmiyle de logonun nasıl olacağı konusunda bir paylaşım yaptı.

- Reklam -

Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem

Mevcut plan CGI tarzı bir film olsa da, Paramount CEO’su Brian Robbins, live-action karışımı bir maceranın da olabileceğinin ipuçlarını vermişti. Seth Rogen, Haziran 2022’de sosyal medyada genetik mutasyonlardan bahseden bir TMNT eskiz sayfası paylaşmıştı. Bu yüzden bu ortaya çıkan yeni isim kesinlikle filmin Ninja Kaplumbağalar evreninin bu belirli yönüne odaklanacakmış gibi görünmesini sağlıyor.

Yeni uyarlama hakkında beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Franco Alina of Cuba fidel castro

James Franco, Cinsel Taciz Suçlamalarının Ardından Sinemaya Dönüyor: Fidel Castro’yu Canlandıracak

matt smith house of the dragon seks sahneleri

Matt Smith, House of the Dragon’daki Seks Sahnelerinden Şikayetçi: “Biz Ne Yapıyoruz?”