in

Red Notice’in İki Devam Filminin Senaryoları Tamamlandı: Çekimler Kısa Sürede Başlayabilir

Red Notice 2 ve 3 filmlerinin senaryoları tamamlandı. Netflix’in Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot’lu aksiyonu devam etmeye hazırlanıyor.

Red Notice 2 ve 3 Senaryosu tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Red Notice 2 ve 3 senaryosu tamamlandı. Başrollerinde Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot’un yer aldığı Netflix aksiyon filmi için yapımcılar Beau Flynn ve Hiram Garcia tarafından heyecan verici güncellemeler paylaşıldı.

Geçen yılık kasım ayı başında Netflix’te gösterime giren ve başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Ritu Arya’nın paylaştığı aksiyon komedi filmi Red Notice, sanat eseri hırsızı Sarah Black/The Bishop’ı durdurmak için isteksizce ünlü bir sanat hırsızı Nolan Booth ile bir araya gelen FBI Ajanı John Hartley’nin birlikte yaşadıkları macerayı takip ediyordu.

Film, eleştirmenlerden genel anlamda olumsuz eleştiriler alsa da, oldukça iyi bir izleyici kitlesine ulaşmasını engellemedi. Red Notice, Netflix’te açılış günü rekoru kırdı ve yayınlanmasından sonraki 28 gün içinde dijital yayın devinin en çok izlenen filmi haline geldi. Yapım daha vizyona girmeden önce bile potansiyel devam filmleri hakkında konuşuluyordu. Ancak yakaladığı yüksek izleyici kitlesinin ardından, iki devam filmi için resmen yeşil ışık yakıldı. Şimdi ise filmin yapımcıları bu devam filmleriyle ilgili bir güncelleme sundu.

- Reklam -

Red Notice 2 ve 3 Yolda

Red Notice 2 ve 3 Filmleri Arka Arkaya Çekilebilir

Beau Flynn ve Hiram Garcia, Collider’e verdikleri röportajda devam filmleri hakkında olumlu bir güncelleme paylaştı ve senaryolarının hemen hemen tamamlandığını duyurdular.

“Flynn: Pekala, elimizde hazır bir ‘Red Notice 2’ senaryosu ve neredeyse bitmiş bir ‘Red Notice 3’ senaryosu var. Plan, her iki filmi de arka arkaya çekmek. Ama bu tamamen bizim nasıl hissettiğimiz ve Dwayne, Gal ve Ryan’ın nasıl hissettiği ile ilgili olacak. Açıkçası Netflix bunu gerçekten istiyor ve yönetmen Rawson Marshall Thurber da bu seriye oldukça bağlı.

Garcia: Evet, Rawson durmadan çalışıyor ve geçen gün onunla bu konuyu konuşuyorduk. Bebeği gibi baktığı bu seriye yürekten inanıyor. İçeri girebildiğimiz ve bize çok yakında sunacağı yeni bir taslağı görebileceğimiz için heyecanlıyız.”

- Reklam -

Devam filmlerinin ne zaman çekimlere başlayacağı açıklanmamış olsa da, yapılan açıklamalar oyuncuların uygunluk durumuna göre gecikmeden başlayacağını gösteriyor. Yine de kanal tarafından ne zaman çıkacağı henüz açıklanmadı.

Red Notice 2 ve 3 Senaryo

Red Notice’in ilk filmini sizler nasıl bulmuştunuz? Devam filmlerini bekliyor musunuz? Yeni filmlerle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doom Patrol 4. sezon fragmanı

Doom Patrol’un 4. Sezonundan Beklenen Fragman Yayınlandı (Çıkış Tarihi Belli Oldu)

Mayfair Witches çıkış tarihi fragman

Anne Rice’ın Cadı Temalı Serisi “Mayfair Witches” Uyarlamasından İlk Fragman