in

Benedict Cumberbatch ve James McAvoy, Yıldızlarla Dolu “The Book of Clarence” Filminde Rol Alacak

Benedict Cumberbatch, James McAvoy ve çok daha fazla oyuncu, çekimleri başlayan “The Book of Clarence” filminin yıldızlarla dolu kadrosuna eklendi.

Benedict Cumberbatch ve James McAvoy The Book of Clarence
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch ve James McAvoy dahil olmak üzere Hollywood’un tanınmış isimlerinden oluşan bir dizi oyuncu, çekimleri geçen hafta başlamış olan The Book of Clarence filminde rol alacak.

The Harder They Fall’un yazarı ve yönetmeni Jeymes Samuel, son derece başarılı ilk uzun metrajlı filminin ardından The Book of Clarence’ı yönetmek için dümene geçti. Daha önce LaKeith Stanfield (Atlanta) ve Omar Sy’nin (Lupin) yaklaşan projeye liderlik edecekleri duyurulmuştu. Fakat şimdiye kadar filmin geleceği hakkında herhangi bir bilgi verilmemişti.

The Hollywood Reporter’a göre Benedict Cumberbatch, James McAvoy ve daha birçok ismin yakında çıkacak olan The Book of Clarence filminin kadrosuna resmi olarak eklendiği ortaya çıktı. The Book of Clarence’da Cumberbatch ve McAvoy’un yanı sıra Caleb McLaughlin (Stranger Things), RJ Tyler (The Harder They Fall), Anna Diop (Nanny), Tom Glynn-Carney (House of the Dragon), Teyana Taylor (Coming 2 America), Babs Olusanmokun (Star Trek: Strange New Worlds), Chase Dillon (The Harder They Fall), Tom Vaughan-Lawlor (Avengers: Endgame) Nicholas Pinnock (Counterpart), Michael Ward (Empire of Light), David Oyelowo (Chaos Walking), Alfre Woodard (12 Years A Slave), Marianne Jean-Baptiste ve Eric Kofi Abrefa yer alacak. The Book of Clarence çekimleri resmi olarak geçen hafta İtalya’da başladı.

- Reklam -

The Book of Clarence oyuncuları

Benedict Cumberbatch ve James McAvoy, The Book of Clarence Filminde Yan Rollerde Yer Alacak

İncil döneminde geçen The Book of Clarence, LaKeith Stanfield’ı tamamen yanlış yerlerdeki fırsatlardan haksız yere yararlanmaya çalışan şanssız bir Kudüs yerlisi olarak tanıtacak. Yaklaşan film, Clarence’ın onu inanç fikrini keşfetmeye iten ve nihayetinde kendi beklenmedik yoluna götüren yolculuğunu anlatacak. Jeymes Samuel yaklaşan projeyi kaleme aldığı orijinal bir senaryodan yönetecek ve yapımcılığını Hames Lassiter (The Harder They Fall), eski Netflix yöneticisi Tendo Nagenda ve Shawn “Jay-Z” Carter ile birlikte yapacak.

Samuel yeni filmi için Samson and Delilah, The Ten Commandments, The Greatest Story Ever Told ve Ben-Hur gibi İncil’deki destanlardan ilham aldığını belirtti. Aynı zamanda, önceki filmlerinde olduğu gibi yeni filmin müziklerini de yine kendisi besteleyecek.

- Reklam -

The Book of Clarence oyuncular

Yönetmenin önceki filmlerini izlemiş miydiniz? Cumberbatch ve McAvoy gibi isimlerin yer aldığı yeni filmi merak ettiniz mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

T-World Süper Kahraman Evren Dizisi Altay'ın Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Türkiye’nin İlk Süper Kahraman Evreninde Geçen “Altay” Dizisinde Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

The Bastard Son & The Devil Himself 2. Sezon İptal Edildi

Netflix’in Fantastik Draması “The Bastard Son & The Devil Himself” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi