in ,

The Last Mercenary Fragmanı: Jean-Claude Van Damme Emekli Ajan Olarak Geri Dönüyor

Aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme, The Last Mercenary filmi ile geri dönüyor. Netflix, Emekli Ajan fragmanını yayınladı.

The Last Mercenary emekli ajan fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Last Mercenary fragmanı yayınlandı. Ünlü aksiyon yıldızı ve dövüş sanatçısı Jean-Claude Van Damme, Netflix filmi Emekli Ajan ile sahalara geri dönüyor.

Belçikalı aktör ve dövüş ustası Jean-Claude Van Damme, ülkemizde de çokça tanınan bir isim. Özellikle 1980’lerde ve 1990’larda rol aldığı Timecop, Street Fighter, Nowhere to Run ve Double Impact gibi filmleriyle dünyaca tanınan bir yıldız haline geldi. Van Damme aynı zamanda 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı Türk sinema filmi Sınav’da da rol aldı. Kendisini son olarak ​​Kung Fu Panda ve Expendables serisi ile izleme fırsatına eriştik. Jackie Chan ve Jet Li gibi bir döneme damgasını vuran oyuncunun rol aldığı filmler bugüne kadar dünya çapında toplamda 1,7 milyar doların üzerinde hasılat elde etti.

Şimdi de 2019 yılında vizyona giren We Die Young’dan bu yana başrolünü üstleneceği ilk filmi olan The Last Mercenary ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yazar ve yönetmen koltuğunda David Charhon’ın yer aldığı film, Fransız aksiyon komedisi olarak geçiyor. Bu da oyuncunun her zamanki rollerinden biraz farklı olacağını gösteriyor. Van Damme filmde eski bir Fransız gizli servis özel ajanı ve paralı asker olan Richard Brumère’i canlandırıyor. Ünlü aktör filmde, ayrı yaşadığı oğlunun haksız bir suçla suçlandığını ve hayatının mafya tarafından tehdit edildiğini öğrenmesi sonrası yaşayacağı maceraları konu edinecek.

- Reklam -

Netflix, Geeked Week etkinlikleri kapsamında filmin ilk fragmanını yayınladı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Last Mercenary Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Hükûmeti tarafından görevden alınan esrarengiz bir gizli ajan, oğlu uluslararası bir terör örgütü tarafından pusuya düşürülünce Fransa’ya dönmek zorunda kalır.

Belçikalı aksiyon yıldızı dışında The Last Mercenary’de Alban Ivanov, Samir Decazza, Assa Sylla, Éric Judor, Miou-Miou, Patrick Timsit, Valérie Kaprisky, Michel Crémadès ve Djimo gibi ağırlıklı olarak Fransız oyuncuları yer alıyor.

- Reklam -

Emekli Ajan, 30 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya sizler Jean-Claude Van Damme’ı hangi filmleri ile hatırlıyorsunuz? Yeni Netflix macerasının fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Uzun bir süreden sonra ilk defa görüyorum JAN KLOD VAN DAM abiyi. Epey yaşlanmış ama o tekmeler hala stabil. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Akdeniz Sürgünü - Hoda Barakat

Hoda Barakat, Beyrut’un Işıltısında Bir İç Savaşı Anlatıyor: “Akdeniz Sürgünü”

Loki 2. sezon

Loki Dizisi İçin İlk Eleştiriler Gelmeye Başladı: Çoklu Evren Büyüyor