in

Venom 2 Filmi, Marvel’ın Spider-Man Evrenindeki Düğümü Çözüyor

Venom 2 filmi, Marvel’ın Spider-Man evrenindeki konumunu da netliğe kavuşturdu. Simbiyot heyecan verici bir maceraya hazırlanıyor.

Venom 3 Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

Venom 2: Let There Be Carnage filmi Marvel Sinematik Evreni ve Spider-Man evrenindeki konumunu sonunda netliğe kavuşturdu. Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı ve Eddie Brock’a hayat verdiği Sony filmi hayranları heyecanlandıracak bir giriş yaptı.

İlk filmi 2018 yılında çıkan ve eleştirmenlerce olumsuz yorumlar alsa bile hayranlarca oldukça sevilen ve yakaladığı gişe başarısıyla kısa sürede ikinci filmi onay alan Venom, sonunda geri döndü. Amerika Birleşik Devletleri ve bazı ülkelerde bugün gösterime giren film, ülkemize de 15 Ekim 2021’de gelecek.

Andy Serkis yönetmenliğinde hazırlanan film Koronavirüs nedeniyle gecikerek beyaz perdedeki yerini aldı. Başrolde Tom Hardy’ye Cletus Kasady/Carnage rolünde Woody Harrelson eşlik ediyor. İlk filmin sonunda da gözüken Harrelson, aslında yeni filmin konusunu belli etmişti. Ancak daha şimdiden, Carnage’dan da öte çok konuşulacak sahneleriyle adından söz ettirmeyi başardı.

- Reklam -

NOT: Haberin bu kısmından sonrası filmle ilgili SPOILER içerecektir.

Venom: Let There Be Carnage Çıkış Tarihi

Let There Be Carnage’dan sonra Venom’un akıbetinin ne olacağı şimdilik bilinmiyor. Sony henüz anti kahramanın üçüncü filmi adına resmi bir onay vermiş değil. Stüdyonun bir dizi Marvel projesi olmasına rağmen, onaylanmış çıkış tarihleri ​​olan sadece iki tane bulunuyor. Bunları ilki Ocak 2022’de çıkacak olan Jared Leto’lu Morbius ve Ocak 2023’te gelecek olan Kraven the Hunter. Fakat tüm bunlardan öte hayranlar uzun süredir Tom Hardy’nin Venom’unun Tom Holland’lı Spider-Man ile karşı karşıya gelmesini istiyorlardı. Fakat Marvel Studios ile yapılan sözleşme nedeniyle bu istek pek de gerçekleşecek gibi durmuyordu. Ancak Let There Be Carnage’ın jenerik sonrası sahnesi ile her şey değişti.

Venom 2: Let There Be Carnage ve Spider-Man Buluşması Sonunda Yaşanacak mı?

Venom 2 Spider-Man

- Reklam -

Venom: Let There Be Carnage birçok şeyi değiştirecek düzeyde tek bir jenerik sonrası sahnesine sahip. Eddie Brock bu sahnede yıkık bir otel odası gibi görünen bir yatakta yatarken ve Venom’la konuşurken, bir anda oda çok daha güzel görünen bir odaya dönüşüyor. Bu aşamada odanın bazı bölümleri Sony’nin Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filmini anımsatan bir şekilde glitch (düzensizlik) yaşanıyor. Bu da evrenin değiştiğini gösterir nitelikte. Bu esnada odada bulunan televizyonda JK Simmons’ın canlandırdığı J. Jonah James’ın sesli duyuluyor ve Peter Parker’ın Örümcek Adam olduğunu açıklıyor. Peter’ın maskesiz bir kostümlü fotoğrafı da ekranda yer alıyor. Durumu fark eden Eddie sonrasında Venom’a dönüşüyor ve ekrana bakarken sahne bitiyor.

Tüm bu detaylar ile Spider-Man: No Way Home’un yayınlanan ilk fragmanı da göz önüne alındığında, Doctor Strange ile Peter’ın yaptığı büyü neticesinde böyle bir şey olup olmadığı merak ediliyor. Bu durumda aralık ayında gösterime girecek olan Spider-Man’in yeni filminde de Venom’u görmemiz oldukça olası. Bu bilgi, 2019 sonlarında çıkan “Venom 2 Filmi, Tom Holland’lı Spider-Man’e Ev Sahipliği Yapabilir” haberini de doğruladı.

Venom: Let There Be Carnage’ın jenerik sonundaki sahne hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce karakteri Spider-Man: No Way Home’da görme ihtimalimiz var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bahsi geçen after credit sahnesini izlemiştim. Sonrasında neler olacağıyla ilgili vaatleri filmin kendisinden daha büyük.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Takao Saito Golgo 13

Takao Saito: “Golgo 13” ile Guinness Rekorlar Kitabı’na Giren Manga Sanatçısı Hayatını Kaybetti

Alper Tunga nın mezarı

Efsanevi Türk Hakanı Alp Er Tunga’nın Mezarı Bulundu İddiası