in

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Sızdırıldı: Yeni Örümcek Adam Filmi Çoklu Evrenlere Giriyor

Yeni Spider-Man filmi No Way Home’un fragmanı yayınlanmasına kısa süre kala sızdırıldı. Marvel Sinematik Evreni’nin beklenen macerasında tahmin edilen bazı şeyler gerçekleşiyor.

Spider-Man: No Way Home Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home fragmanı kimliği belirsiz kişilerce sızdırıldı. Sony ve Marvel’ın hızlı müdahaleleri ile kalitesiz görüntüyle de olsa gösterilen fragman kısa sürede birçok izleyici tarafından izlendi.

Jon Watts yönetmenliğindeki ve Marvel Sinematik Evreni’ndeki üçüncü solo Örümcek Adam macerası hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Tom Holland bir kez daha Peter Parker rolüne geri dönüyor ve devam filminde bu kez kendisine Benedict Cumberbatch’in Doctor Strange’i eşlik ediyor. 16 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdeye gelecek olan yapım için Sony ve Marvel tarafından henüz bir pazarlama hamlesi henüz başlatılmış değil.

Disney ve Sony, geçen yıl gerek oyuncu gerek isim anlamında birkaç güncelleme sunarak hayranları ilk fragman için daha da meraklandırdı. No Way Home çoklu evrenle ilgileneceğinden Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın devam filminde geri döneceğine dair bazı iddialar ortalığı oldukça karıştırdı. Bu bilgi henüz doğrulanmamış olsa da devam filminin birkaç büyük ismi geri getireceği biliniyor. Örneğin en son Sam Raimi’nin Spider-Man 2 filminde Doctor Octopus karakterini canlandıran Alfred Molina geri dönüyor. Yine Jamie Foxx’un Electro’su da dönecek isimler arasında yer alıyor. Charlie Cox’un Daredevil’i ve Willem Dafoe’nun Green Goblin’i gibi diğer karakterler de Spider-Man: No Way Home için söylentiler arasındaydı. Fakat bu bilgiler de henüz netlik kazanmış değil.

- Reklam -

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Kısa Sürede Resmi Yollardan Paylaşılabilir

Spider-Man: No Way Home Fragmanı

Şimdi hayranlar fragmanı beklerken birden Twitter ve Tiktok üzerinden sızdığı haberleri geldi. Sony, tüm videoları telif hakları ihlali bildirimleri göndererek hızla kaldırı. Şu anlık stüdyo tarafından fragmanın son şekli olup olmadığı doğrulanmasa da, Sony’nin hızlıca harekete geçmesi doğruluğunu destekler nitelikte.

Normalde fragmanın ilk olarak 24 Ağustos’ta Las Vegas’taki CinemaCon ile gösterileceği, birkaç günün ardından da çevrim içi olarak yayınlanacağı tahmin ediliyordu. Ancak yaşanan sızma nedeniyle yarın gün içinde, ilk gösterimin ardından Sony’nin fragmanı yayınlaması bekleniyor.

Bir iPhone ekranında gözüken yaklaşık 3 dakika süren fragman, çoklu evrenler teorisini de destekleyen nitelikte görüntüler içeriyor. Henüz CGI işleri tamamlanmamış olan fragmanda, Peter Parker, Doctor Strange ve diğer tanıdık yüzler gözüküyor. (Sızdırılan fragman sosyal medya hesaplarından kaldırıldığı için şu anlık izleme adresi veremiyoruz. Ancak sızdırılan görüntülerin çeşitli mecralarda paylaşımları devam ediyor.)

- Reklam -

Bununla birlikte filmin başrolü Tom Holland dahil olmak üzere birçok farklı isim, hayranlara fragmanın resmi olarak yayınlanmasını beklemelerini öneriyor.

GÜNCELLEME: Fragman resmi olarak paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Sizler fragmanın sızdırılması ve ardından resmi olarak planlanandan daha erken yayınlanması hakkında ne düşünüyorsunuz Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Game Revolution

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Ben fragmanı beğendim. Marvel karakterleri ile aram pek içli dışlı olmasa da bu iki karakteri gerçekten seviyorum. :blush:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune

Dune Filmleri Üçleme Olabilir: Denis Villeneuve Serinin Geleceğini Konuştu

zonguldak ereğli inönü mağarası batı karadeniz en eski yerleşim yerleri

Zonguldak’taki Kazılar, Batı Karadeniz’in En Eski Yerleşim Yerlerini Ortaya Çıkardı: 6.500 Yıllık Tarih