in ,

“Zindanlar ve Ejderhalar” Filminden Yeni Kareler İçeren Kamera Arkası Görüntüleri [Video]

Zindanlar ve Ejderhalar filminden kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Yeni Dungeons and Dragons uyarlaması için geri sayım sürüyor.

Zindanlar ve Ejderhalar Filmi Kamera Arkası Görüntüleri
- Reklam -
- Reklam -

Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur filmi için kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Ünlü fantastik rol yapma oyunu Dungeons and Dragons için yeni beyaz perde uyarlamasının başrolünde Chris Pine yer alıyor.

Brezilya’da gerçekleşen 2022 CCXP’nin son gününde düzenlenen son panellerden biri de, gelecek yılın ilk aylarında çıkacak olan aksiyon-macera filmi Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves içindi. Panelde Chris Pine, Justice Smith, Hugh Grant ve Regé-Jean Page’in yanı sıra yönetmenler John Francis Daley ve Jonathan Goldstein ve yapımcı Jeremy Latcham da dahil olmak üzere filmin ana kadrosunun çoğu hazır bulundu.

Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur ccxp

- Reklam -

Panel sırasında katılımcılara merakla beklenen filmden bazı özel klipler gösterildi, ancak özellikle bir tanesi öne çıktı. Elbette hayranlar, Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves’in RPG oyunlarının uzun süredir hayranları için büyük bir film olduğunu biliyor. Bilmedikleri şey, yönetmenler Daley ve Goldstein’ın da maceraya biraz ekstra tat katmak için başka bir grup karakter eklemeye karar verdikleriydi. Bunun da Dungeons & Dragons animasyon dizisindeki süper grup olacağı ortaya çıktı.

Panel sonrası filmden yeni kareleri de gösteren kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Zindanlar ve Ejderhalar Filmi Kamera Arkası Görüntüleri Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Görüntülere YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Büyüleyici bir hırsız ve bir grup beklenmedik maceracı, kayıp bir kalıntıyı geri almak için destansı bir soyguna girişir, ancak yanlış insanlarla ters düştüklerinde işler tehlikeli bir şekilde ters gider. Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur, efsanevi rol yapma oyununun zengin dünyasını ve oyuncu ruhunu, eğlenceli ve aksiyon dolu bir macerada beyaz perdeye taşıyor.”

- Reklam -

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur, kayıp bir emaneti geri almak için bir araya gelen beklenmedik bir grubu takip ediyor. Ekip, hiçbir şey plana göre gitmeyince bir takım olarak çalışmayı öğrenmek zorunda kalacaklar. Daha önceki denemelerin aksine eğer film başarılı olursa büyük bir seriye dönüşecek. Filmin uyarlandığı RPG oyunu pek çok insan için geek dünyasına açılan kapı olduğundan, serileşmesi halinde Paramount Pictures için de önemli bir marka haline gelebilir.

Zindanlar ve Ejderhalar Filmi Kamera Arkası Görüntüleri Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves AFİŞ

Almanya, Arjantin ve Macaristan gibi ülkelerde 2 Mart 2023’te gösterime girecek film, Amerika’da 31 Mart 2023’te, ülkemizde ise ilk çıkışından bir ay sonrasında, 7 Nisan 2023’te beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni Zindanlar ve Ejderhalar uyarlamasından sizlerin beklentileri neler? Filmle ilgili düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: UIP Türkiye

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Chris Pine’ın dediği gibi eğlenceli bir yapıma benziyor.

  2. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    0 heycan (20 karakter)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sifu Film Oluyor: John Wick Yaratıcısı Hazırlıklara Başladı

John Wick’in Yaratıcısı “Sifu” Oyununu Beyaz Perdeye Uyarlıyor

Antik Kertenkele Keşfi Sürüngen Evrimi Tarihini Değiştirdi

“Sürüngen Evrimi” Tarihi Baştan Yazılıyor: Dişleri Kasap Bıçağı Kadar Keskin Antik Bir Kertenkele Türü Keşfedildi