in

“Zombieland 2” Orijinal Kadrosuyla Birlikte Geliyor

Türün sevenleri için farklı tatta seyir zevki sunmayı başaran Zombieland’in devam filmi çekiliyor! Yapımın orijinal kadrosuysa tamamen korunacak.

zombieland 2
- Reklam -
- Reklam -

2009 yılında izleyicilerle buluşan Zombieland, türün sevenleri için mizahi tarzıyla farklı tatta seyir zevki sunmayı başarmıştı. Oldukça keyif veren bu film, gişede de başarılı olmuş ve yüksek seviyede kâr elde etmişti. Hâl böyle olunca uzun yıllardır tadı damağında kalan izleyiciler, bir devam filmi haberi için merakla bekler oldu. Zaman zaman söylentiler ayyuka çıksa bile hiçbir zaman resmi bir duyuru gelmedi.

Ancak görünen o ki sevenleri sonunda muradına erişecek. The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Sony, orijinal filmdeki yönetmen, senarist ve oyuncu kadrosu bozmayarak “Zombieland 2” için kolları sıvadı. Yeniden Paul Wernick ve Rhett Reese tarafından yazılmasının yanı sıra filmin yönetmenliğini de yakınlarda izleyeceğimiz Venom’un da başında olan Ruben Fleischer yapacak.

Bilhassa oyuncu kadrosunun bozulmaması en sevindirici gelişmelerden birisi. Abigail Breslin, Emma Stone, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson… Devam filmiyle yine izleyicilerin karşısına çıkacaklar.

- Reklam -

İlk filmin 10. yıldönümünde, 2019 yılının başlarında filmin yapımına başlanması ve Ekim 2019 gibi de eserin vizyona girmesi planlanıyor.

- Reklam -

Güncelleme

Geeks WorldWide’da yer alan habere göre, filmin çekimlerine 2019 yılının ocak ayında başlanacağı resmi olarak açıklandı.

Yönetmeninden oyuncusuna kadar kadronun bozulmaması yeni gelecek film için bizleri heyecanlandırıyor. Bakalım ilki gibi izleyicileri memnun eden bir yapım mı olacak. Siz ne düşünüyorsunuz?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

serafina 3 ust

Robert Beatty’den “Serafina ve Parçalanmış Yürek” Raflarda!

Sapiens Film - Ridley Scott

Sapiens, Ridley Scott Tarafından Filme Uyarlanıyor