in , ,

“Sessiz Bir Yer”in Oyunu “A Quiet Place: The Road Ahead” Duyuruldu: İşte İlk Fragman

A Quiet Place: The Road Ahead oyunundan ilk fragman yayınlandı. Sessiz Bir Yer filmlerine dayanan oyun uzun süredir bekleniyordu.

A Quiet Place: The Road Ahead Oyunundan İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

A Quiet Place: The Road Ahead oyunun ilk fragmanı yayınlandı. John Krasinski’nin ünlü korku-gerilim filmi Sessiz Bir Yer’in evreni içerisinde geçen video oyunu uzun süredir bekleniyordu.

Saber Interactive tarafından yayınlanan ve Stormind Games tarafından geliştirilen oyun, 2024 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında çıkışını gerçekleştirecek. Tek kişilik bir hayatta kalma-korku oyunu olan A Quiet Place: The Road Ahead, sinematik evrende tamamen yeni bir hikâyeyi işleyecek.

Yayınlanan ilk fragmandan da görüldüğü üzere, oyuncular oyunda genç bir kadın karakteri kontrol edecekler. Resmi açıklamaya göre karakter, sadece kıyamet sonrası dünyanın korkunç yaratıklarıyla değil, aynı zamanda aile içi çatışmaların yarattığı ızdırapla ve kendi içsel korkularıyla da mücadele etmek zorunda kalacak. Hayatta kalmak için yalnızca zekânıza ve bulabildiğiniz basit araçlara güvenebileceksiniz. Sürekli bir tehdit altında, karşınıza çıkan sayısız engeli aşmak zorunda kalacaksınız.

- Reklam -

A Quiet Place: The Road Ahead Oyunundan İlk Fragman

Oynanış videosu ve yeni görseller, sessiz bir dünyada hayatta kalmanın zorluklarını gözler önüne seriyor. Sesten avlanan uzaylı yaratıkların istilası altındaki bu dünyada, en ufak bir gürültü dahi ölümcül sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle malzeme toplamak, çeşitli ortamlardan geçmek gibi her eylem maksimum sessizlik içinde gerçekleştirilmeli.

A Quiet Place: The Road Ahead Oyun Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oyuncular, filmlerdeki gibi kum torbalarını yere serperek ses çıkarmadan yürüyebilecek. Ancak baş karakterin astım rahatsızlığı da can sıkıcı bir engel teşkil edecek. Eğer inhaler bulunamazsa karakter bunalıma girecek.

- Reklam -

Sessiz Bir Yer serisi 2018’de vizyona giren ilk filmle başladı. John Krasinski’nin hem yönettiği hem de Emily Blunt ile başrolü paylaştığı yapımda, New York’taki bir çiftlik evinde yaşayan Abbott ailesinin hayatta kalma mücadelesi anlatılıyordu. 2021 tarihli Sessiz Bir Yer: Bölüm 2’de ise Evelyn ve çocukları yeni bir bebek ile birlikte bilinmezlere doğru yol alıyorlardı.

"Sessiz Bir Yer"in Oyunu "A Quiet Place: The Road Ahead" Duyuruldu: İşte İlk Fragman

28 Haziran’da vizyona girecek A Quiet Place: Day One adlı spin-off filmi ise serinin geçmişine dönüyor ve uzaylıların ilk kez Dünya’ya ayak bastığı günleri anlatıyor. Lupita Nyong’o ve Joseph Quinn başrollerini paylaştığı filmde, Djimon Hounsou ve Alex Wolff de yer alıyor. Aynı zamanda ana serinin üçüncü filmi için de yeşil ışık yakılmış durumda.

A Quiet Place: The Road Ahead oyunu için yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Martin Scorsese'den Antik Gemi Batıkları Belgeseli Geliyor

Martin Scorsese’den Sicilya’daki Antik Gemi Batıkları Hakkında Bir Belgesel Geliyor

Gılgamış Tufan Tableti: En Eski Edebiyat Eserlerinden Biri

Dünyanın En Eski Edebiyat Eserlerinden Biri: Gılgamış Tufan Tableti