in ,

A Quiet Place 2 Final Fragmanı: Sessiz Bir Yer’in Devam Filmi Yaklaşıyor

A Quiet Place 2 filminin son fragmanı yayınlandı. Paramount, çıkışı Koronavirüs nedeniyle ertelenen Sessiz Bir Yer 2’yi vizyona sokmaya hazırlanıyor.

A Quiet Place Part II
- Reklam -
- Reklam -

A Quiet Place 2 filmi için son fragman Paramount tarafından yayınlandı. Merakla beklenen korku filminin devamı ilk olarak Mart 2020’de vizyona girecekti. Hatta Koronavirüs salgını başlamadan önce büyük bir pazarlama kampanyasının ortasındaydı. Ancak tahmin edildiği üzere pandemi ile birlikte stüdyo Sessiz Bir Yer 2’yi ertelemek zorunda kaldı ve sonunda Mayıs 2021’de beyaz perdeye gelmesine karar verdi.

Filmin çıkışına sadece birkaç hafta kalmasına rağmen uzun bir süredir filmle ilgili pek fazla reklam yapılmadı. Paramount, devam filminden yeni görüntüleri en son Ocak 2020’de, geçen yılki Super Bowl’un öncesinde paylaştı. Sessiz Bir Yer 2’nin ilk film başarısı göz önüne alındığında, devamının da benzer bir başarı yakalayacağı tahmin ediliyor. Ancak buna rağmen stüdyonun bu kadar süre boyunca sessiz kalmasındaki nedenin, filmi bir kez daha ertelemeye hazırlandığı şeklinde tahmin ediliyordu. Neyse ki tahmin edilen şey olmadı ve Paramount filmin yeni fragmanını paylaştı.

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

A Quiet Place 2 Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Film ve olay örgüsü ayrıntıları açısından, yeni A Quiet Place 2 fragmanı bilinenden daha fazlasını ne yazık ki açığa çıkarmıyor. John Krasinski’nin bir flashback sekansında Lee Abbott olarak dönüşünü görüyoruz. Ayrıca yeni oyuncular Cillian Murphy ve Djimon Hounsou’yu, son olarak canavarlarla korkunç karşılaşmaların sergilendiği bazı sahneleri izliyoruz. Fragmanın en dikkat çekici yanlarından birisi de, film henüz çıkmadığı için ön gösterim ile izleyen eleştirmenlerin yaptıkları övgülerin ön planda olması.

Fragmanla ilgili diğer önemli kısım ise Sessiz Bir Yer 2’nin beyaz perde ayrıcalığını vurgulaması. Hatırlanacağı üzere Warner Bros. tüm 2021 filmlerini aynı gün herhangi bir ek ücret gerektirmeden HBO Max’te de yayınlama kararı almıştı. Aynı şekilde Disney de tüm alt markalarının yapımlarını, belli bir ücret karşılığında Premium Access adı altında Disney+’ta yayınlıyor. Paramount’un kendi dijital servisi olmasına rağmen ilk stratejisi öncelikle sinemalarda gösterilmesi şeklinde olacak. Film, çıkışından 45 gün sonra Paramount+’a gelecek.

- Reklam -

A Quiet Place, 28 Mayıs 2021 tarihinde sinemalarda yerini alacak. Ülkemizde henüz yasaklar kalmadığı için filmin vizyon tarihi konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor.

Peki ya sizler yeni fragman konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Adrien Brody, Succession 3. Sezon Oyuncu Kadrosu

Oscar Ödüllü Aktör Adrien Brody, Succession 3. Sezon Kadrosunda

Hızlı ve Öfkeli 9 Kamera Arkası Görüntüleri Video İzle

Hızlı ve Öfkeli 9’un Kamera Arkası Görüntüleri Nefes Kesiyor