in

A Quiet Place 2 Filminden Fragman Yayınlandı

Emily Blunt’ın dikkat çeken bir performans sergilediği A Quiet Place filmi ikinci bölümüyle devam ediyor. John Krasinski imzalı yapımdan fragman geldi.

A Quiet Place 2
- Reklam -
- Reklam -

A Quiet Place 2018’in ses getiren yapımlarından bir tanesiydi. John Krasinski’nin yönetmenliği, senaristliği ve oyunculuğuyla ekranlara taşınan yapım, 341 milyon dolar gişe yaparak 20 milyon dolarlık bütçesine kıyasla yapımcılara büyük meblağlar kazandırmıştı. İlk filmi takiben geçtiğimiz haziran ayında çekimlerine başlanılan A Quiet Place 2 filminin ilk fragmanı yayınlandı.

A Quiet Place, dünya nüfusunun neredeyse tamamını yok etmiş bir uzaylı istilası dönemini konu alıyordu. Korku temasını izleyenlere başarıyla aktaran bu filmi özel kılan şey, dünyayı ele geçirmiş olan uzaylı ırkının kör olmasıydı; ancak bu uzaylılar sese karşı aşırı hassaslardı. Bu yüzden film boyunca izlediğimiz insanlar konuşarak anlaşmadan işaret diliyle iletişim kurmayı tercih etmişlerdi. Abott ailesini kaderiyle yüzleştiren yapımın sonuna gelindiğinde; Krasinski’nin karakteri ne yazık ki aramızdan ayrılmıştı ancak onun ölümüyle beraber filme bir bebek de eklenmişti.

A Quiet Place 2

- Reklam -

A Quiet Place 2 filmi, ilk filmden iki sene sonra tekrar ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Yayınlanan ilk fragmanın ise hikaye hakkında verdiği bazı ipuçları var. Öncelikle film direkt olarak vahşet dolu saldırıdan sonra Blunt’a ve çocuklarına neler olduğunu; nasıl hayatta kaldıklarını işleyecek. Bunların yanı sıra yeni yapımın asıl amacı bu istila sürecinin nerede ve nasıl başladığı sorularının cevabı olmak. Bu yüzden de hikayede sık sık flashbacklerin bulunacağı verilen bilgiler arasında. Hatta kimi izleyicilere göre A Quiet  Place 2’da, dünyanın işgal edilmeden önceki haline, şimdiki zamanın anlatıldığından daha uzun bir süre ayrılabilir.

A Quiet  Place 2 Filminin Konusu

Yapımcı firma Paramount Pictures tarafından yayınlanan resmi A Quiet Place 2 özeti ise şu şekilde:
“Abbott ailesi, evdeki ölümcül olayları takiben ve dış dünyanın başlarına açacağı belalarla yüzleşirlerken, hayatta kalma savaşlarına da sessizlik için devam etmek zorunda. Bilinmeyene doğru gitmek zorunda kalan aile, sesle kendilerine çektikleri yaratıkların yanı sıra, onları kum patikasında bekleyen başka tehditler olduğunu da çabucak fark edecekler.”
A Quiet Place 2 hakkinda

Cillian Murphy ve Djimon Hounsou tarafından canlandırılarak yeni filmle beraber tanıtılacak karakterler de, ilk fragmanla beraber izleyenlere sunuldular. Tıpkı ilk film gibi ikincisi de da John Krasinski tarafından yazıldı ve yönetildi.

- Reklam -

Filmin 20 Mart 2020’de sinemalara gelmesi planlanıyor.

A Quiet Place 2 Fragmanı

YouTube video

Filme dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Marvel Başkanı, MCU’nun En Güçlü Karakterini Açıkladı

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mtears mtears dedi ki:

    İlk filmdeki hikayeyi aydınlatmak adına güzel bir devam filmi olmuş gibi görünüyor.

  2. Avatar for Seroo Seroo dedi ki:

    İlki efsaneydi. Çoğu gerilim filmleri gibi bayağı değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel Scarlet Witch

Marvel Başkanı, MCU’nun En Güçlü Karakterini Açıkladı

the witcher game of thrones night king

The Witcher Dizi Ekibinde Game of Thrones Rüzgârı