in ,

Kesinleşti: Cillian Murphy, “28 Years Later” Filminde Başrolde Yer Alacak

Cillian Murphy’nin 28 Years Later filminde başrolde yer alacağı kesinleşti. Oscarlı oyuncu 28 Days Later’ın ardından korku evrenine geri dönüyor.

Cillian Murphy, 28 Years Later Filminde Başrolde Yer Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Oscar ödüllü oyuncu Cillian Murphy, uzun zamandır beklenen 28 Years Later filmiyle seyircinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Sony Pictures yöneticilerinden Tom Rothman, Murphy’nin bu devam filmindeki rolünün hayranları şaşırtacağını imâ etti.

İlk defa bu yılın başlarında duyurulan 28 Years Later , 2002 yapımı 28 Days Later ve 2008’deki 28 Weeks Later filmlerinin devamı niteliğinde. Rothman, Deadline’a verdiği röportajda Murphy’nin bu filmde yer alacağını doğruladıktan sonra, karakterinin “sürpriz bir şekilde” geri döneceğini sözlerine ekledi.

Yönetmen koltuğunda Danny Boyle’un oturacağı 28 Yıl Sonra için Rothman şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“Evet, ama sürpriz bir şekilde ve büyüyecek bir tarzda, öyle diyeyim. Bu, Danny’nin en iyisi. Tıpkı Edgar Wright ve Baby Driver ile olduğu gibi, imzasını taşıyan bir yönetmenin ticari bir türe girmesi filmi bir üst seviyeye taşıyor.”

Kesinleşti: Cillian Murphy, "28 Years Later" Filminde Başrolde Yer Alacak

Ocak ayında Sony’nin projenin haklarını satın almasının ardından, Murphy’nin bu üçlemenin son filmine dahil olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Murphy ise Variety’ye “Müsaitim” diyerek hayranlarının umutlarını yeşertmişti. Daha sonra filmin yapımcılarından biri olduğu açıklandı.

Cillian Murphy’li “28 Days Later” Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Murphy’nin 28 Days Later’daki Jim karakteri, ünlü oyuncunun ilk önemli rollerinden biriydi. Filmde komadan uyanan bir kurye, toplumu tehdit eden çılgın bir virüs salgınının patlak verdiğini görüyor ve hayatta kalan diğer kişilerle bir araya geliyordu. Eleştirmenlerden övgü alan yapım, düşük bütçesine rağmen gişede başarılı olmuş ve bir devam filmine yol açmıştı.

28 Years Later’ın kadrosunda Aaron Taylor-Johnson, Charlie Hunnam, Ralph Fiennes, Jack O’Connell ve Jodie Comer gibi isimler yer alıyor. 2007’den beri konuşulan üçlemenin son halkası, yıllarca çekim aşamasına geçemedi. Nihayet Sony’nin haklarını satın almasının ardından bu ayın başlarında İskoçya’da çekimlere başlandı.

- Reklam -

Cillian Murphy 28 Days Later

Senaristi Alex Garland’ın kaleme aldığı 28 Yıl Sonra, planlanan üçlemenin ilk filmi. Sonraki iki yapımın yönetmenliğine ise farklı isimler getirilmesi bekleniyor. The Marvels filmiyle tanınan Nia DaCosta’nın üçlemenin ikinci filmine yönetmen olarak bakıldığı belirtiliyor.

Kısa bir süre önce açıklandığı üzere 28 Years Later filminin 20 Haziran 2025’te vizyona girmesi öngörülüyor.

Cillian Murphy‘nin de 28 Years Later filminde yer alacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Scarlett Johansson Sesine Benzeyen ChatGPT Sesi Kaldırıldı

OpenAI, Scarlett Johansson’ın Sesi Gibi Duyulan ChatGPT Sesini Kullanımdan Kaldırdı

Mona'nın Gözleri: Thomas Schlesser - 52 Hafta 52 Sanat Eseri

Sanat Tarihçisi Thomas Schlesser İmzalı “Mona’nın Gözleri” Türkçede