in ,

Ralph Fiennes, Charlie Hunnam ve Jodie Comer… “28 Days Later”ın Devam Filmi “28 Years Later”da Kadro Şekilleniyor

“28 Years Later” filmi için oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. “28 Days Later”ın devamı niteliğinde olacak yapımda çalışmalar hız kazandı.

28 Years Later Oyuncuları Kadro
- Reklam -
- Reklam -

28 Years Later filmi için oyuncu kadrosu belirlenmeye başladı. Ünlü kıyamet sonrası temalı macera serisi, yeni hikâyesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımın kadrosuna katılacağı öne sürülen son isimler ise Ralph Fiennes, Charlie Hunnam ve Jodie Comer oldu.

2002 yılında izleyicilerle buluşan 28 Days Later filminin ardından 2007’de 28 Weeks Later izleyicilerle buluşmuş ve seri kısa zaman içerisinde geniş kitlelerde karışık bulmuştu. 2015’ten beri ise seriye üçüncü bir film halkası eklemek için birçok girişimde bulunuldu. İlk etapta 28 Months Later adıyla duyurulan yapım, sonrasında 28 Years Later ismiyle anılmaya başlandı.

28 Years Later Film Oyuncular

- Reklam -

Ölümcül bir virüsün yayılmasıyla Dünya’nın felakete sürüklenmesini konu alan serinin üçüncü macerasında prodüksiyon sürecinin gelecek mayıs ayında başlaması bekleniyor.

“28 Years Later” Filminde Oyuncu Kadrosu Belli Olmaya Başladı

Danny Boyle’un yönetmenliğini, Alex Garland’ın ise senaristliğini üstleneceği yapımda, Cillian Murphy’nin eski rolünü yineleyeceği de gelen haberler arasında. Filmin yapımcılığını Sony Pictures üstlenirken yapım için ayrılan bütçenin ise 60 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Dahası, 28 Years Later’ın hemen ardından gelecek yıl yeni bir yapımın daha çekilmesi de bekleniyor.

Cillian Murphy’nin ardından kadroya katılan ilk ismin ise Jodie Comer’ın olduğu öne sürülüyor. Hollywood dünyasından yaptığı isabetli haberlerle tanınan Daniel Richtman; Killing Eve ve The Last Duel ile tanınan Jodie Comer’ın yapıma dahil olmak üzere görüşmelere başladığını aktarıyor.

28 Years Later Film Oyuncuları

- Reklam -

Comer dışında filme dahil olacağı öne sürülen oyunculardan bir diğeri ise Harry Potter serisinde Lord Voldemort’u canlandıran, aynı zamanda The Menu, The Grand Budapest Hotel ve Schindler’s List ile de tanınan Ralph Fiennes da yer alıyor.

Listedeki son isim ise Sons of Anarchy, Children of Men ve King Arthur: Legend of the Sword’dan Charlie Hunnam.

28 Years Later filminin konusu hakkında detaylar saklı tutulurken yapımın, Garland’ın kaleme aldığı bir film üçlemesinin ilk ayağı olacağı da aktarılıyor. Boyle ise yeni üçlemenin yalnızca ilk filmini yönetecek.

Sizlerin 28 Years Later’dan beklentileri neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: World of Reel

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fantastic Voyage Filmi için James Cameron'dan Olumlu Haber

James Cameron’dan Arap Saçına Dönen “Fantastic Voyage” Yeniden Çekimi için Olumlu Haber

Güneş Tutulmaları Tarih Korku

Eski Çin İmparatorlarından William Shakespeare’e… Güneş Tutulmaları, Tarih Boyunca Korku Saçmıştı