in , ,

Başrolünde Hugh Grant’in Yer Aldığı Korku Filmi “Heretic”ten İlk Fragman

Heretic fragmanı yayınlandı. Ödüllü Hollywood oyuncusu Hugh Grant’in başrolünde yer aldığı korku filmi, son dönemlerin dikkat çeken stüdyosu A24 tarafından hazırlanıyor.

Heretic Fragmanı: Hugh Grant'li Korku Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

A24’ün yeni projesi Heretic için ilk fragman yayınlandı. Hugh Grant’in başrolünde yer aldığı film, izleyicileri tüyler ürpertici bir gerilim hikâyesine davet ediyor.

Ünlü oyuncu Hugh Grant’in başrolünde olduğu psikolojik gerilim filmi, iki genç Mormon misyonerinin ürpertici bir adamın evinde kapana kısılmalarını konu alıyor. A24’ün yapımcılığını üstlendiği film, izleyicileri tedirgin edici bir atmosfere davet ediyor.

Heretic filminin yönetmenliğini ve senaristliğini, daha önce A Quiet Place senaryosu ile büyük beğeni toplayan Scott Beck ve Bryan Woods üstleniyor. Beck ve Woods, yeni projede de gerilim dozunu yüksek tutarak izleyicilere nefes kesici bir hikâye sunmayı amaçlıyorlar. İkili ayrıca The Boogeyman ve 65 gibi ses getiren projelere de imza atmışlardı.

- Reklam -

Heretic Fragman

Hugh Grant son dönemde farklı karakterlerle izleyici karşısına çıkıyor. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ve The Gentlemen gibi filmlerde kötü adam rollerine hayat veren Grant, bu kez korku türünde bir performans sergiliyor. Grant gençliğinde oynadığı The Lair of the White Worm filminden sonra ilk kez bir korku filmiyle geri dönüyor.

Filmde Sophie Thatcher, Showtime’ın Yellowjackets dizisindeki performansı ile dikkat çeken bir isim. Chloe East ise Steven Spielberg’ün The Fabelmans filminde yer aldı ve HBO Max dizisi Generation’da oynadı.

Heretic Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman, Chloe East ve Sophie Thatcher’ın canlandırdığı iki Mormon misyonerinin, Hugh Grant’in hayat verdiği gizemli bir adam olan Mr. Reed tarafından evine davet edilmesiyle başlıyor. Başlangıçta misafirperver görünen Reed, kısa sürede gerçek yüzünü gösteriyor ve misyonerleri psikolojik oyunlarla dolu bir kâbusa sürüklüyor. Reed misyonerlere çıkış yolunu bulmaları için iki kapı arasında seçim yapmalarını istiyor. Bir kapıda “İNANÇ” diğerinde ise “İNANÇSIZLIK” yazılı.

- Reklam -

Heretic, A24’ün korku türündeki başarısını devam ettirme potansiyeline sahip bir film olarak öne çıkıyor. Ünlü stüdyo daha önce Hereditary, Midsommar ve The Witch gibi filmlerle korku severlerin beğenisini kazanmıştı.

Heretic Fragmanı Hugh Grant

Heretic, 22 Kasım 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Korku filmi için paylaşılan ilk fragman ile ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ben de ne zaman Mormonlar ile ilgili bir film gelecek diye merak ediyordum.

  2. Avatar for erce erce dedi ki:

    Filmi bilmem ama şuan adını hatırlayamadığım nefis bir mini dizi vardı. HBO nun olması lazım

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Dizisi Başyazarı Belli Oldu

HBO’dan “Harry Potter” Dizisi Geliyor: Projenin Başyazarı “Succession” ile Tanınan Francesca Gardiner Olacak

Japonya'da 200 Milyon Ton Nadir Metal Keşfedildi

Japonya Açıklarında Dev Metal Hazinesi Bulundu: 200 Milyon Ton Nadir Metal Keşfedildi