in ,

Adam Driver’lı Bilimkurgu Gerilim Filmi “65”ten İlk Fragman

65 fragmanı yayınlandı. Başrolünde Adam Driver’ın yer aldığı bilimkurgu gerilim filminin yapımcılığını Sam Raimi üstleniyor.

65 fragmanı adam driver
- Reklam -
- Reklam -

65 fragmanı paylaşıldı. Adam Driver’ın başrolünde yer aldığı ve A Quiet Place yazarları Scott Beck ve Bryan Woods’un senaryosunu kaleme aldığı bilimkurgu gerilim filminin yapımcılığını ise Sam Raimi üstleniyor.

Star Wars serisinde Kylo Ren’i canlandıran Adam Driver, 2023’te bilimkurgu türüne geri dönüyor. Yeni film, uzayda geçirdiği kaza sonucu bilinmeyen bir gezegene iniş yapan pilot Mills’ın (Adam Driver) maceralarını anlatıyor. Mils bir süre sonra iniş yaptığı gezegenin aslında Dünya olduğunu fark eder. 65 milyon önceki Dünya… Artık Mills ve onun dışında tek hayatta kalan kız Koa için kurtulmanın tek yolu, tarih öncesinde yaşayan tehlikeli yaratıklarla dolu araziden kaçmaktır.

Orijinal bilimkurgu gerilim filmi, A Quiet Place’i de kaleme alan ikili Scott Beck ve Bryan Woods tarafından yazılıp yönetildi. Sam Raimi de Sony tarafından geliştirilen filmin yapımcılığını üstlendi.

- Reklam -

2020’de çalışmaları başlayan filmin çıkış tarihi aslında ilk olarak 2022 yılı içerisinde gösteriliyordu. Ancak erteleme alan film için sonunda Adam Driver’ın yeni potansiyel serisine ilk bakışı da sağlayan ilk fragmanı yayınladı.

Yayınlanan ilk fragman, Adam Driver’ın karakterinin bir başka kurtulanla birlikte bilinmeyen bir gezegene kazayla indiğini gösteriyor. Ancak çok geçmeden kendilerini öldürmeye çalışan dinozorlarla dolu tarih öncesi bir Dünya’da olduklarını keşfediyorlar. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

65 Fragmanı Türkçe Altyazılı – Adam Driver’lı Bilimkurgu Gerilim Filmi | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra film için yeni bir poster de yayınlandı.

- Reklam -

65 film poster

Görünüşe göre film, bir keşif görevine liderlik eden fütürist bir astronotun 65 milyon yıl önce Dünya’ya nasıl düştüğünü açıklamak için bir şekilde zaman yolculuğunu içeriyor. Fragman ayrıca Arianna Greenblatt’ın uzay gemisindeki diğer yolculardan birini oynadığını doğruluyor. Daha önce Marry Me yıldızı Chloe Coleman’ın da 65’te rol aldığı duyurulmuştu ancak fragmana göre hangi rolde yer aldığı bilinmiyor.

65, 10 Mart 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

65’in ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Konuyu nasıl işlediklerine bağlı olarak değişir her şey. Pek muhteşem bir konusu yok gibi duruyor aslında. Jurassic Park ve son çekilen King Kong filmleri geldi aklıma. :slight_smile:

  2. Avatar for soulmate soulmate dedi ki:

    Adam Adem rolüne mi seçildi acaba? :face_with_monocle:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ortaçağ El Yazması Kadın İsmi

1.200 Yıllık El Yazmasında Gizemli Bir Kadının Adı ve Bazı Ufak Çizimler Bulundu

Yeni Winnie the Pooh Filmi Geliyor

“Paddington” Çizgisinde Yeni Bir “Winnie the Pooh” Filmi Geliyor: Karakterlerin Çocukluk Yılları Anlatılacak