in

Avengers Yönetmeni: “Marvel Sinematik Evreni Wolverine İçin Hazır Değil”

Avengers: Endgame ve Infinity War yönetmenlerinden Joe Russo, Marvel Sinematik Evreni’nin Wolverine için henüz hazır olmadığını söyledi.

Wolverine Avengers Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame yönetmenlerinden Joe Russo, Marvel Sinematik Evreni’nin Wolverine karakteri için henüz hazır olmadığına inanıyor. Ünlü yönetmen, MCU’nun şimdilik karakteri tanıtmaya ve evrene hazırlamasına devam etmesi gerektiğini düşünüyor.

Roy Thomas, Len Wein ve John Romita Sr tarafından yaratılan Wolverine, ilk olarak The Incredible Hulk #180 çizgi romanının sonlarında gözüktü ve 181. sayısında daha belirgin bir rol oynadı. Logan ve Weapon X olarak da bilinen Wolverine daha sonra asıl tanındığı X-Men ekibine katıldı ve arada bir Avengers’ın yenilenmiş versiyonunda da gözüktü. Chris Claremont, John Byrne ve Frank Miller gibi ünlü çizgi roman isimleri tarafından daha da geliştirilen Wolverine, Marvel Comics’in en kalıcı ve popüler karakterlerinden biri haline geldi. Hem animasyon hem de canlı aksiyon yapımlarında birçok kez gözüktü.

Wolverine beyaz perdede ünlü oyuncu Hugh Jackman ile daha da popüler oldu. 2000’li yılların X-Men üçlemesinde ikonik anti-kahraman olarak çıkış yapan Jackman, 17 yıl boyunca canlandırdığı karakteri 2017’deki Logan ile doruğa ulaştırdı. Logan filmiyle karakteri son kez canlandırmış oldu. Ryan Reynolds tarafından Jackman’ı Deadpool versiyonuyla ortaklık kurmaya teşvik etmek için yapılan çok sayıda teşebbüse rağmen, Jackman bu karakterle işinin bittiğine ısrar ediyor.

- Reklam -

Wolverine Avengers Marvel

Aynı şekilde, Disney’in Fox’u satın alması ve dolayısıyla X-Men karakterlerinin haklarını da elde etmesiyle Marvel başkanı Kevin Feige’in MCU için yeni bir Wolverine kullanması bekleniyor. Sonuç olarak, sevilen rolü kimin oynaması gerektiğine dair yoğun spekülasyonlar artarak devam ediyor. Şimdiye kadar Keanu Reeves dahil olmak üzere birçok isim telaffuz edildi.

Avengers Yönetmenlerinden Joe Russo: “Wolverine karakterini başka biri oynamadan önce bir süre ara verilmeli.”

Fakat belli ki Joe Russo bunun pek doğru bir tavır olacağını düşünmüyor. ComicBookMovie ile konuşan Russo, Wolverine’nin şimdilik beklemede kalması gerektiğine inanıyor.

- Reklam -

Film önerileri ve daha fazlasını canlı olarak sunacağı Instagram serisi Pizza Film School ile yönetici yapımcı olarak yer aldığı korku filmi Relic’i tanıtırken konu kaçınılmaz olarak Avengers: Endgame’e geldi.

Şansı olsaydı Wolverine gibi karakterleri filme eklemek isteyip isteyemeyeceği soruldu. Cevabı şu şekildeydi:
“Wolverine her zaman en sevdiğim karakterlerden biriydi. Hatırladığım kadarıyla Incredible Hulk #181, koleksiyonumun ilk çizgi romanlardan biriydi, bu da Wolverine’nin ilk göründüğü sayıydı. Hugh Jackman yıllar boyunca bu karakterle inanılmaz bir iş çıkardı. Ve sanırım başka biri oynamadan önce bir süre ara vermeliler.”

Joe Russo
Joe Russo

Joe ve kardeşi Anthony Russo’nun Marvel evrenine geri dönüp dönmeyecekleri şimdilik belli değil. Ama son iki Avengers filmi de olmak üzere Marvel Sinematik Evreni’nde önemli konumlarda bulundular. Disney ve Marvel da Wolverine karakteri adına Russo’yla aynı fikirde olup olmayacakları ise şimdilik bir sır.

Peki ya siz yönetmenle aynı fikirde misiniz? Sizce de Wolverine karakteri farklı bi oyuncuyla beyaz perdeye gelmeden önce bir süre daha beklemeli mi? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Black Widow Filmi ile Yeni Başrol Karakteri Belli Oluyor

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dark 3. sezon lisa

Dark 3. Sezon Finali Sonrası Yapımın Yaratıcılarından Duygulandıran Açıklama

Nöropolis - Eylül Doğramacı | Çevirmenin Çemberi

Nöropolis – Eylül İdemen Doğramacı | Çevirmenin Çemberi