in

Black Widow Filmi ile Yeni Başrol Karakteri Belli Oluyor

Black Widow karakteri değişiyor! Scarlett Johansson, yeni solo filmi sonrası karakteri Florence Pugh’a devredebilir.

Black Widow filmi
- Reklam -
- Reklam -

Black Widow karakterini Avengers: Endgame sonrası çok net bir durumda bırakmıştık. Yaklaşan Black Widow filminin iki hikâyeyi takip edeceğini; birisinin Natasha Romanoff’un geçmişinde geçeceğini, diğerininse Endgame sonrası dönemde Hawkeye’ın Natasha’yı kurtarmak için çıktığı görevi konu alacağı yönünde dedikodular çıkmıştı. Filmin yönetmeni Cate Shortland’ın yaptığı son açıklamalar, bu dedikodulara noktayı koyar nitelikte.

Cate Shortland’ın Empire dergisine yaptığı röportajdaki konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Kevin Feige izleyicilerin bir orijin hikâyesi beklediklerini düşündü, biz de bu yüzden tam tersi yöne gittik. Black Widow filmi Natasha için bir Kuğu Şarkısı ama aynı anda Yelena Belova için de fırlatma rampası görevi görüyor. Pugh’ın Yelena’sının ne kadar iyi olacağını bilemiyorduk. İyi olacağından şüphemiz yoktu ama bu kadar iyi olmasını beklemiyorduk. Scarlett çok umutlu, ‘Bayrağı ona devrediyorum,’ şeklinde belirtiyor hislerini. Yeni bir kadın karakterin hikâyesini başlatacağız.”

- Reklam -

Black Widow filmi

Marvel Sinematik Evreni’nin Yeni “Black Widow”u Florence Pugh Olacak

Florence Pugh 2014’te başlayan kariyerinde pek çok bağımsız yapımdaki üst düzey oyunculuğuyla göz doldurmuştu. 2016 tarihli Lady Macbeth’le ilk kez tam olarak sahne ışığının altına giren aktör; geçtiğimiz sene çıkan Little Women ve Midsommar filmleriyle izleyiciler için olduğu kadar Akademi üyeleri için de başarılı işler çıkartarak bir de Oscar adaylığı kazanmıştı. Şimdi de Marvel Sinematik Evreni’nin yeni yüzü olarak ismini duyuracak gibi duruyor.

Shortland ayrıca Avengers: Endgame’de Natasha’nın yeterince önem verilmemiş gibi duran vedasına da değindi:

“Hayranlar Endgame’de Natasha için cenaze düzenlenmemesine üzülmüşlerdi. Scarlett ise Natasha’nın cenaze istemeyeceğini düşünüyor. Çok içine kapalı bir karakter ve insanlar onun kim olduğunu tam olarak bilmiyor. Bu filmde de büyük bir cenaze yerine onu gerçekten tanıyan insanların hissettiği hüzne odaklandık. Bence bu Natasha için daha uygun bir son.”

- Reklam -

black widow marvel 2020 corona virüsü

Black Widow filminin 1 Mayıs’ta yayınlanması gerekiyordu ama küresel Koronavirüs salgını sonrası 6 Kasım 2020 tarihine ertelendi. Filmin başrollerinde Scarlett Johansson ve Florence Pugh ile birlikte Stranger Things dizisinden tanıdığımız David Harbour yer alıyor.

MCU’da Black Widow karakterinin el değiştirmesi için heyecanlı mısınız? Yeni fazlarla birlikte çehresi değişecek evrenin gittiği yönden memnun musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Marvel Sinematik Evreni Daha Az Beyaz Erkek, Daha Çok Çeşitlilik İlkesi ile Şekilleniyor

Kaynak: Indie Wire

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İnsanlar İkiye Ayrılır: Bir 7YÜZ Hikâyesi

İnsanlar İkiye Ayrılır: Bir 7YÜZ Hikâyesi – BluTV’nin İlk Orijinal Filmi Geliyor

Away İncelemesi Netflix bilimkurgu dizisi

Away: Netflix’in Hilary Swank’li Bilimkurgu Dizisinden İlk Fragman