in ,

D&D Filmi “Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves”ten Yeni Fragman

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves fragmanı yayınlandı. Yeni Zindanlar ve Ejderhalar uyarlaması ufukta gözüktü.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Chris Pine’ın yer aldığı yeni Zindanlar ve Ejderhalar uyarlaması, sevilen masaüstü oyununu bir kez daha sinema perdesine taşıyor.

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur filminden yeni bir fragman yayınlandı. Tanıtım filmi Paramount’un masaüstü rol yapma oyununun uyarlamasına daha detaylı bir bakış sunuyor. John Francis Daley ve Jonathan Goldstein’ın yönettiği filmin başrollerinde Chris Pine ile birlikte Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis ve Hugh Grant yer alıyor.

Paramount Pictures, San Diego Comic-Con 2022’de filmin ilk fragmanını yayınladı, ancak son altı aydır kamera arkasını içeren bir video dışında başka bir fragman paylaşmadı. Maceranın vizyona girmesine iki aydan az bir süre kala sonunda yeni ve çok daha detaylı bir fragman paylaşıldı.

- Reklam -

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Fragmanı

Yeni Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves fragmanı, filmin çıkış tarihi öncesinde D&D canlı aksiyon uyarlamasına birçok yeni bakış sunuyor. Görüntüler, filmle ilgili yeni hikâye ayrıntılarını ortaya koyuyor ve eğlenceli tonuna daha fazla vurgu yaparak fantastik maceranın Game of Thrones’tan çok Thor: Ragnarok’a benzediğini kanıtlamış oluyor.

Hemen aşağıdan paylaşılan fragmana göz atabilirsiniz:

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

İlk görüntüler filmin büyük aksiyon sahnelerini vurguladıktan sonra bu yeni fragman ise yapımın eğlenceli bir tonu hedeflediğini daha da doğruluyor. Bu nedenle Game Night’ın yönetmenlerinin bu uyarlamayı yönetmesi şaşırtıcı değil. Paramount’un Thor: Ragnarok tarzı bir kazanç elde etme girişimi gibi gösteren komedi tonu, yaratıcı ekip tarafından yapılan son açıklamalarla da aynı çizgide.

Ancak elbette bu durum, Thor’la aynı başarıyı gösterebileceği anlamına gelmiyor. Halihazırda var olan bir evrenin tanınan karakterinden çok, daha önce denenmiş ve başarısız olmuş birçok uyarlama sonunda sıfırdan inşa edilen evrende nasıl bir sonuç alacakları henüz bilinmiyor. Tüm bunların cevapları dünyanın belli bölgelerinde 31 Mart 2023, Türkiye’de ise 7 Nisan 2023’ten sonra cevap bulacak.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Poster

Filmden yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Komedi yönü ağır basacak gibi duruyor ve bu da benim tek kaşımı yukarı kaldırmama sebep oluyor. Eğlencelik bir film olarak izlenebilir gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Holly - Stephen King Yeni Kitap

Stephen King’in Yeni Romanı “Holly” Ufukta Gözüktü: Dedektif Holly Gibney, Maceraya Devam Edecek

James Cameron, Avatar 2 ile Tarihe

“Avatar 2”, James Cameron’ı Tarihe Geçirdi: ‘2 Milyar Dolar Hasılatı Aşan Üç Film Çeken Tek Yönetmen’