in ,

“The Batman”in Yıldızı Jeffrey Wright, “The Last of Us” 2. Sezon Kadrosunda

Jeffrey Wright, “The Last of Us” 2. sezon kadrosuna dahil oldu. “The Batman” ve “Westworld”ün yıldızı, HBO’nun kıyamet sonrası macerasına katılıyor.

Jeffrey Wright - The Last of Us 2. Sezon Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Jeffrey Wright’ın sıradaki projesi The Last of Us 2. sezon olacak. Yıldız aktör, Naughty Dog’un ünlü video oyun serisinden uyarlanan dizinin yeni bölümünde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Naughty Dog stüdyosu tarafından PlayStation platformuna özel olarak geliştirilen The Last of Us 2013 yılından beri oyun dünyasının popüler markaları arasında yer alıyor. HBO’nun Neil Druckmann ile Craig Mazin ikilisine emanet ettiği dizi, ilk sezonuyla 25 Emmy adaylığı ve 8 Emmy ödülü almayı başardı.

Şimdilerde IMDb’de puan ortalaması 8,7/10 seviyesinde olan Rotten Tomatoes’taysa eleştirmenlerden %96, izleyicilerden ise %89 düzeyinde puan olan yapımda 2. sezon çalışmaları devam ediyor.

- Reklam -

Jeffrey Wright - The Last of Us 2. Sezon HBO

Pedro Pascal ve Bella Ramsey’nin başrollerini paylaştığı yapım, 2023’te HBO’nun en popüler işlerinden biri olmuş; bununla beraber illegal yollarla o yılın en çok tüketilen TV dizisi unvanını da elde etmişti.

Jeffrey Wright “The Last of Us” 2. Sezon Kadrosuna Katılıyor

En az 4 sezon olarak planlanan dizi, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak yapıma katılan isim ise bu yıl American Fiction ile En İyi Erkek Başrol dalında Oscar adaylığı da alan Jeffrey Wright oldu.

The Last of Us 2. sezon prodüksiyonu devam ederken Deadline Jeffrey Wright’ın yeni sezonda Isaac karakterini canlandıracağını açıkladı. Wright, oyun serisinde de aynı karakteri seslendiriyordu. Yeni sezon, The Last of Us Part II’dan ilham alacak.

Jeffrey Wright - The Last of Us 2. Sezon Kadro

- Reklam -

Oyunda Isaac, Washington Kurtuluş Cephesi adlı milis grubunun sessiz ve güçlü lideri olarak yer alıyordu. Isaac’in 2. sezonun hikâyesine tam olarak nasıl dahil olacağı henüz belli değil. Ancak Isaac’in serinin ana karakterleri Joel (Pedro Pascal) ve Ellie (Bella Ramsay) ile bir noktada yollarının kesişeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Kıyamet sonrası bir dönemde geçen dizinin ilk sezonu, Joel’in 14 yaşındaki Ellie ile birlikte hayatta kalma mücadelesini konu alıyordu.

Jeffrey Wright son dönemlerde The French Dispatch, Asteroid City, The Hunger Games, The Batman ve James Bond gibi yapımlarda yer aldı. Oyuncu aynı zamanda Boardwalk Empire ve Westworld yapımlarıyla TV dünyasında da kendisini kanıtladı.

Jeffrey Wright’ın The Last of Us 2. sezon kadrosuna katılması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Son Hikâye Anlatıcısı - Donna Barba Higuera

Donna Barba Higuera’dan Ödüllü Bir Distopik Bilimkurgu Romanı: “Son Hikâye Anlatıcısı”

Evrenin Yerçekiminde Anomali Keşfedildi

Kozmik Hata: Bilim İnsanları Evrenin Yerçekiminde Bir Anomali Keşfetti