in ,

Oscar Ödüllü Nicole Kidman ve Sandra Bullock Yıllar Sonra Devam Filminde Buluşuyor: “Aşkın Büyüsü 2” Çalışmaları Başladı

Nicole Kidman ve Sandra Bullock, “Aşkın Büyüsü 2” ile 26 yıl sonra devam filminde bir kez daha buluşmaya hazırlanıyor.

Nicole Kidman ve Sandra Bullock Aşkın Büyüsü 2'de Buluşuyor
- Reklam -
- Reklam -

Nicole Kidman ve Sandra Bullock’lı 1998 yapımı Practical Magic’in devam filmi resmen duyuruldu. Warner Bros.’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre Aşkın Büyüsü 2 için hazırlıklar başladı ve orijinal filmde başrolü paylaşan ikilinin de yeni projede yer alması bekleniyor. Yıldız isimler, cadı kardeşler Sally ve Gillian Owens olarak tekrar bir araya gelecek.

İlk film, Alice Hoffman’ın aynı adlı romanından uyarlanmıştı ve Griffin Dunne tarafından yönetilmişti. Filmde, Sally (Sandra Bullock) ve Gillian (Nicole Kidman) Owens, çocuk yaşta ebeveynlerini kaybettikten sonra büyü güçleri olan teyzeleri tarafından büyütülen iki kız kardeşi canlandırıyor.

Owens ailesi, nesiller boyu süren bir lanet nedeniyle aşkla başı dertte olan kadınlardan oluşuyor; herhangi bir Owens kadınına âşık olan her erkek trajik bir şekilde ölüyor. Film, bu laneti kırmak için mücadele eden Sally ve Gillian’ın hikâyesini anlatıyor. Gillian’ın kötü niyetli eski sevgilisini (Goran Višnjić) istemeden öldürdükten sonra, kız kardeşler onu tekrar hayata döndürmeye çalışırlar ve bu süreçte hem lanetle hem de öfkeli ruhlarla başa çıkmak zorunda kalırlar.

- Reklam -

Nicole Kidman ve Sandra Bullock Aşkın Büyüsü 2'de Buluşuyor

Nicole Kidman ve Sandra Bullock’lı “Aşkın Büyüsü 2” Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Yeni film, yıllar süren spekülasyonların ardından kesinleşti. Warner Bros., filmle ilgili duyuruyu, popüler “midnight margaritas” sahnesine atıfta bulunan bir TikTok videosu aracılığıyla yaptı. Söz konusu sahne, orijinal filmin hayranlarının kalbinde özel bir yere sahip. Stüdyo aynı zamanda 2019 yılında bir öncül dizisi olan Rules of Magic üzerinde çalıştığını açıklamıştı, ancak bu proje hayata geçmedi.

Nicole Kidman ve Sandra Bullock’lı devam filminde senaryoyu yine Oscar ödüllü senarist Akiva Goldsman kaleme alacak. Goldsman, orijinal filmin de senaryosunu yazmış ve A Beautiful Mind ile Oscar kazanmış bir isim. Aşkın Büyüsü 2’de Bullock ve Kidman’ın yanı sıra, ilk filmin yapımcısı Denise Di Novi de yeniden yapımcı olarak görev alacak. Di Novi, geçmişte Little Women ve Heathers gibi kadın odaklı projelerde de başarılı yapımcılık deneyimi elde etmişti.

- Reklam -

Nicole Kidman ve Sandra Bullock Aşkın Büyüsü 2'de Buluşuyor

İlk filmin müziklerini besteleyen Alan Silvestri’nin dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler ve vizyon tarihi hakkında da bir bilgi bulunmuyor.

İkilinin yıllar sonra Aşkın Büyüsü 2 ile bir araya gelecek olması hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Nicole Kidman bee. Ne kadar yaşlanmış olsa da o kendinden emin bakışı ve güzelliği büyülemeye yetiyor.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sandra Bullock ya ilk aşkım ilk heyecan. Hiç yaşlanmıyor kadın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The War of the Rohirrim Filminden İlk Görseller ve Detaylar

Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmi “The War of the Rohirrim”den İlk Görseller ve Detaylar

Three Bags Full A Sheep Detective Movie - Film Oyuncu Kadrosu

Komedi ve Polisiye Macerası “Three Bags Full: A Sheep Detective Movie” Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu ile Geliyor