in ,

Maggie ve Negan’a Odaklanan “The Walking Dead” Dizisi “Dead City”nin 2. Sezonundan Yeni Ayrıntılar Paylaşıldı

The Walking Dead: Dead City 2. Sezon için yeni ayrıntılar paylaşıldı. Maggie ve Negan’a odaklanan “Yürüyen Ölüler” dizisi macerasına devam ediyor.

The Walking Dead: Dead City 2. Sezonundan Yeni Ayrıntılar
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead spin-off’u Dead City, 2. Sezon ile büyük bir değişime hazırlanıyor. Maggie ve Negan’ın maceralarını konu alan dizinin yeni bölümleri, Manhattan’dan uzaklaşarak New York’un farklı bölgelerine odaklanacak.

Tam bir yıl önce yayınlanmaya başlayan ilk sezonuyla oldukça iyi bir açılış yapan ve hatta açılış haftası reytinglerinde AMC+’ın en iyi başlangıcını yaparak kanal tarihine geçmeyi başaran Dead City, macerasına 2. sezonu ile devam etmeye hazırlanıyor.

Dead City’nin ilk sezon finali, karakterleri farklı yerlere dağıtmıştı. Maggie ve oğlu Hershel Manhattan’dan kaçarken, Negan ise Dama adlı gizemli lider tarafından kendisine yardım etmeye zorlanmıştı. Dizinin 2. sezonu, tüm bu karakterlerin hikâyelerini bir araya getirerek daha karmaşık bir yapı sunacak.

- Reklam -

Ancak asıl sürpriz, yapımın çekim lokasyonlarındaki büyük değişiklik. Dead City’nin ilk sezonu tamamen New York City’de çekilmişti. 2. sezon için ise Massachusetts eyaleti ve özellikle Boston şehri tercih edildi. Bu da dizinin artık Manhattan’dan uzaklaşacağının sinyalini veriyor.

Maggie ve Negan'a Odaklanan "The Walking Dead" Dizisi "Dead City"nin 2. Sezonundan Yeni Ayrıntılar Paylaşıldı

Dizinin yeni çekim mekânları, hikâyenin de farklı bir yöne evrilebileceğine işaret ediyor. Maggie’nin Negan’ı kurtarma girişimi ve Negan’ın Dama’ya hizmet etmesi, onları Manhattan dışındaki Bronx, Queens gibi semtlere götürebilir.

Dama’nın amacı, New York’taki tüm toplulukları bir arada toplamak. Bu nedenle dizinin 2. sezonun, Negan ile birlikte Dama’nın hâkimiyet alanını genişletme çabalarını konu alabileceği tahmin ediliyor. Tam da bu nedenle Manhattan’ın bir süreliğine arkaplanda kalabileceği söyleniyor.

The Walking Dead: Dead City 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

2. sezonda Manhattan’ın az görüneceği sinyallerini veren başka bir gelişme de oyuncu kadrosundaki değişiklik. The Walking Dead: Dead City 2. Sezona Sons of Anarchy’den tanınan Kim Coates dahil oldu. Coates’in canlandıracağı karakterin Manhattan dışında bir yerde bulunması bekleiyor.

- Reklam -

Tüm bu gelişmeler Dead City’nin önümüzdeki sezonlarda New York’un farklı semtlerine ve hatta çevredeki şehirlere de açılabileceğini gösteriyor. Ancak dizinin çıkış noktası olan ikonik Manhattan’a ara ara dönüş yapılması da beklenebilir.

Dizinin yaratıcıları, bu değişimin arkasındaki mantığı sezon finalindeki olaylarla hazırlamış görünüyor. Dama’nın planı ve Negan’ı yanına alması, hikâyenin yeni mekanlara taşınmasının önünü açtı. Manhattan, orijinal çekim yeri olması nedeniyle dizinin arkasında küçük bir hayal kırıklığı bıraksa da, hikâyenin akışı için bu değişiklik kabul edilebilir görünüyor.

The Walking Dead: Dead City 2. Sezon Geliyor

Dead City 2. sezonu, AMC ve AMC+ platformlarında 2025 yılında izleyiciyle buluşacak.

Yürüyen Ölüler’in spin-off dizisinden beklentileriniz neler? İlk sezonu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for R.avenpoe R.avenpoe dedi ki:

    keşke carl öldükten sonra dizi ve dizi ile alakalı olan her şeyi çekmeyi bıraksalardı…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Noam Chomsky Konusma Yetisi

Ünlü Düşünür Noam Chomsky Sağlık Sorunları Sebebiyle Konuşma Yetisini Kaybetti

Star Wars Outlaws Oynanis Fragmani

Galaksilerarası Bir Suç Macerası: “Star Wars Outlaws”tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı