in

Trendsetter İstanbul’un Yeni Sayısındaki Fantastik Edebiyat Dosyasına Göz Atmadan Geçmeyin!

Şehirdeki en yeni etkinlikleri ve trendleri okurlarıyla buluşturan Trendsetter İstanbul dergisi Ocak 2017 tarihli yeni sayısında kapsamlı bir fantastik edebiyat dosyasına yer veriyor.

Trendsetter İstanbul
- Reklam -
- Reklam -

“Şehrin ritmini yakala!” sloganıyla 2009 yılından beri şehirdeki her türlü aktiviteyi ve yeniliği okurlarıyla buluşturan Trendsetter İstanbul dergisi Ocak 2017 tarihli sayısında edebiyatın yükselen trendi olan fantastik edebiyatı ele alıyor. Yazarlar, kitaplar ve projeler üzerinden ülkemizdeki ve dünyadaki fantastik edebiyatın yükselişini okurlarına aktaran derginin hazırladığı fantastik edebiyat konulu dosya ise oldukça doyurucu.

“Hayallerin Anahtarı: Fantastik Edebiyat” isimli dosyada FABİSAD başta olmak üzere edebiyatımızın fantastik koluna gönül vermiş isimlere dikkat çekiliyor. Barış Müstecaplıoğlu‘nun bir röportajından, Börü projesi hakkında tanıtıcı bir yazıya ve oradan da Ursula Le Guin’e kadar  kadar fantastik edebiyatın ülkemizdeki ve dünyadaki tüm bileşenlerini kapsamlı bir dosyada ele alan Trendsetter İstanbul Dergisi fantastik edebiyatseverlerin kaçırmak istemeyeceği bir sayıyla karşımıza çıkıyor.

fantastik edebiyat sayısı trendsetter istanbul

- Reklam -
- Reklam -

Beyza Taşdelen

1996 yılının Ekim ayında İstanbul’da doğdum. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde başladığım eğitim hayatımı Galatasaray üniversitesi Karşılaştırmalı Dilbilim bölümünde sürdürmekteyim. Fantastikle Harry Potter sayesinde tanışıp, okuma sevgisi kazanmış çocuklardanım. Aktif olarak Kayıp Rıhtım’da yer almaya ve irili ufaklı yazılar yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ankara kitap fuarı 11

11. Ankara Kitap Fuarı Başladı!

cukurova kitap fuari 10

Çukurova Kitap Fuarı 10 Yaşında!