in , ,

Son Yıllara Damga Vuran “Among Us” Oyunu Animasyon Dizisi Oluyor

Among Us animasyon dizisi olmaya hazırlanıyor. CBS Stüdyoları, popüler video oyunun ekran uyarlaması için hazırlıklara başladı.

Among Us Animasyon Dizisi Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Among Us animasyon dizisi olacak. Popüler video oyununun uyarlaması CBS Studios’ta geliştirilme aşamasında.

İlk olarak 2018 yılında piyasaya sürülen, ancak 2020 yılında büyük bir popülerlik kazanan Among Us, Ekim 2020’de Google Play’de 66 ülkede bir numaraydı ve sadece iki ülkede ilk 100’e girememişti. Ayrıca iOS’da 55 ülkede bir numara oldu. 2020’nin son çeyreğinde oyunun neredeyse 500 milyon aylık aktif kullanıcısı, YouTube’da 4 milyardan fazla görüntülenme ve Twitch’te 1.22 milyardan fazla görüntüleme oturumu elde etti.

Variety’nin haberine göre bu popülerlik, oyuna bir uyarlama kazandırıyor. CBS, Among Us oyununun arkasındaki bağımsız oyun stüdyosu Innersloth ile işbirliği yaparak bir animasyon dizisi geliştirmeyi planlıyor. Owen Dennis, CBS Studios ile olan genel anlaşması kapsamında bu projede yaratıcı ve baş yapımcı olarak görev alacak.

- Reklam -

Among Us Animasyon Dizisi Oluyor

Among Us Animasyon Dizisi Konusu Ne Olacak?

Dizi için animasyon stüdyosu olarak Titmouse (Big Mouth, Star Trek: Lower Decks) görev yapacak. Owen Dennis’in yanı sıra Innersloth’tan Forest Willard, Marcus Bromander ve Carl Neisser da baş yapımcı olarak yer alacak. Titmouse’un baş yapımcıları arasında Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio ve Ben Kalina da bulunuyor. Henüz bir ağ veya yayıncıyla anlaşma yapılmamış olsa da, bu konular üzerinde görüşmeler hâlen devam ediyor. CBS Eye Animation Productions, Innersloth ile ortak yapımcılığı üstlenecek.

Dizinin resmi konusu, oyunun temeline dayanıyor:

“Mürettebatınızın üyeleri, karışıklığa neden olmak, gemiyi sabote etmek ve herkesi öldürmek isteyen uzaylı bir şekil değiştirici tarafından değiştirildi. ’Sahtekâr’ın kökünü kazıyın ya da onun ölümcül tasarımlarının kurbanı olun.”

- Reklam -

Among Us Animasyon Dizisi Yayın Tarihi Henüz Belirlenmedi

Among Us Animasyon Dizisi Oluyor

Owen Dennis daha önce en çok, dört sezonuyla büyük beğeni toplayan Cartoon Network dizisi Infinity Train’i yaratmasıyla tanınıyor. Dizinin pilot bölümü 2016 yılında Cartoon Network’ün YouTube kanalında yayınlandı, ardından 2019 yılında ilk tam sezonu Cartoon Network’de gösterildi. 2020’de ikinci bir sezonu ve 2020-2021’de 3. ve 4. sezonları Max (o zamanlar HBO Max) platformunda yayınlandı. 2019 yılında “The Train Documentaries” adlı on kısa belgesel yayınlandı.

Infinity Train’den önce Dennis, Cartoon Network’ün popüler dizisi Regular Show’da yazar ve storyboard sanatçısı olarak çalıştı.

Among Us’ın animasyon dizisi uyarlaması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Animasyon dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Truman Show Devam Hikayesi Dizi

Bir Nesle Gerçekliği Sorgulatan “The Truman Show”un Devamı Dizi Formatında Çekilebilir

3 Dev Adam Hakkında Belgesel Çekildi | İZLE

Yeşilçam’ın ‘Turkish Avengers’ Filmi “3 Dev Adam” Hakkında Belgesel Çekildi