in ,

“Angry Birds 3” Filmi Geliyor

Angry Birds 3 filmi için resmi onay geldi. 5 yıllık aranın ardından popüler video oyun serisinin devam macerası yolda.

Angry Birds 3 Film
- Reklam -
- Reklam -

Angry Birds 3 filmi için yeşil ışık yandı. Bir dönemi kasıp kavuran oyun serisi, beyaz perde yolculuğuna üçüncü bir halka ile devam edecek.

The Angry Birds Movie 3 adını alacak yapım, resmi olarak yapım aşamasına geçti. IGN’in haberine göre 2019’da vizyona giren ikinci filmin ardından yeni proje için düğmeye basıldı.

2022’de Netflix’te izleyicilerle buluşan Summer Madness ile Mayıs 2024’te Prime Video’da prömiyer yapan Angry Birds Mystery Island animasyon dizisinin ardından yeni bir serüven için sapanlar bir kez daha geriliyor.

- Reklam -

Rovio, Sega ve Prime Focus Studios’tan yapılan resmi bir açıklamayla duyurulan üçüncü film, DNEG Animation’ın baş animatörler olarak yer alacağı bir projeyle üretim aşamasına girmiş durumda. Sega Başkanı Shuji Utsumi, resmi basın bülteninde yeni film için heyecanını dile getirerek şunları söyledi:

“Dünya çapında sevilen ve başarılar getiren Angry Birds serisinin yepyeni filminin üretim aşamasında olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sega, oyunlar ve çeşitli medya ortamlarında fikri mülkiyetlerinin değerini artırmak için Transmedia stratejisine odaklanıyor. The Angry Birds Movie 3’nin stratejimizle mükemmel bir uyum içinde olduğuna ve Angry Birds markasının cazibesini dünya çapındaki hayranlara sunmak için harika bir fırsat sunduğuna inanıyoruz.”

The Angry Birds Movie 3

Angry Birds 3 Filmi Seslendirme Kadrosunu Korumayı Hedefliyor

Yeni filmde önceki maceralarda da yer alan birçok sanatçının geri dönmesi bekleniyor. Jason Sudeikis (Ted Lasso) ve Josh Gad (Frozen) ikilisinin sırasıyla Red ve Chuck karakterlerini yeniden seslendireceği şimdiden biliniyor.

Ayrıca ikinci filmin ortak yönetmeni John Rice’ın yönetmen koltuğuna geri döneceği de doğrulanmış durumda. Rice bugüne dek Rick & Morty, Bob’s Burgers ve Beavis and Butt-head gibi popüler animasyon dizilerinde yeteneklerini sergileme fırsatı yakalamıştı. İkinci filmin yönetmeni Thurop Van Orman ise senaryoyu kaleme alacak.

Angry Birds Serisi Gişede Başarı Elde Etmişti

Tüm zamanların en çığır açıcı mobil oyunları arasında yer alan Angry Birds ilk defa 2009’da yayınlandı. Puzzle, strateji ve aksiyon türlerinde çeşitli oyunlara konu olan seri mobil oyunda adından çokça bahsettirdi.

- Reklam -

Angry Birds 3 Filmi

Serinin ilk filmi 2016 yılında vizyona girdi ve 73 milyon dolarlık bütçesiyle 350 milyon dolar hasılat elde etmeyi bildi. 2019’da izleyicilerle buluşan devam macerası ise 65 milyon dolarlık bütçeden 152,8 milyon dolar çıkarmayı başardı.

Eleştirmenlerden ortalama yorumlar alan yapım, popüler kültürdeki yerini korumaya devam ettiği için dizi ve film dünyasında da yeni projelere her zaman kapı aralamayı başardı.

The Angry Birds Movie 3 filmi için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.

Angry Birds 3 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sıkmadı mı bu seri artık tadında mı bırakılsa. Milyon çeşit konu var animasyon için.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İnsanlık Kültürel Değişimlere Ayak Uyduramıyor (Araştırma)

Araştırma: İnsanlık Kültürel Değişimlere Ayak Uyduracak Kadar Hızlı Gelişemiyor

Simülakron-3 - Daniel F. Galouye

“Matrix”in İlham Kaynakları Arasında Yer Alan Daniel F. Galouye İmzalı “Simülakron-3” Romanı Türkçede