in ,

“Avatar” Film Serisine Dayanan “Frontiers of Pandora” Oyunu Geliyor: İşte Oynanış Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Avatar: Frontiers of Pandora oyunu geliyor. Ubisoft, James Cameron’ın ünlü film serisini video oyun dünyasına taşımaya hazırlanıyor.

Avatar: Frontiers of Pandora Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: Frontiers of Pandora oyunu ufukta gözüktü. Dünyaca ünlü film serisini video oyun dünyasına taşımaya hazırlanan yapımdan oynanış fragmanı paylaşıldı. Oyunun ne zaman yayınlanacağı sorusu da yanıt buldu.

Summer Game Fest, Wholesome Direct ve Xbox Games Showcase derken bereketli bir döneme giren oyun dünyası dün gece de Ubisoft Forward etkinliği ile yeni oyunlarla tanışma fırsatı yakaladı.

Ubisoft, James Cameron’ın gişe rekorları kıran film serisi Avatar’dan ilham alan oyunu Frontiers of Pandora için ilk detayları ve oynanış fragmanını paylaştı.

- Reklam -

Birinci şahıs aksiyon-macera deneyimi türünde olacak olan oyun, tek oyunculu ya da multiplayer modları ile deneyimlenebilecek.

Avatar: Frontiers of Pandora Oyunu

Oyun, 2009 yılında vizyona girip 3 Oscar alan ve gişede 2,9 milyar dolar hasılat elde eden ilk Avatar filminden 15 yıl sonrasını konu alacak.

Frontiers of Pandora için ilk detayları ortaya çıkaran 6 dakikalık oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Avatar: Frontiers of Pandora Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oyunculara kendi Na’vi karakterlerini yaratma imkânını sağlayan yapımda Pandora gezegeninin bilinmezliklerle dolu sayısız bölgesi keşfedilebilecek. Ayrıca Avatar evrenine has birçok yaratık da oyuncuların karşısına çıkan unsurlar arasında yer alacak.

Avatar: Frontiers of Pandora Çıkış Tarihi

Avatar: Frontiers of Pandora için belirlenen çıkış tarihi 7 Aralık 2023 oldu. Oyun PC ile birlikte yalnızca Xbox Series X/S ve PlayStation 5 platformları üzerinden yayınlanacak.

- Reklam -

Avatar: Frontiers of Pandora Oyun - Ubisoft

James Cameron’ın Lightstorm Entertainment adlı yapım şirketi ve Disney iş birliğinde Ubisoft tarafından hazırlanan oyun; yeni nesil konsolların ve bilgisayarların gücünü en üst düzeyde deneyimleme fırsatı sunmayı hedefliyor.

Yeni Fragman

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oyunun konusu Ubisoft tarafından şu sözlerle aktarılıyor:

“Pandora’nın daha önce hiç görülmemiş Batı Sınırı’nda Navi olarak doğmuş ancak RDA tarafından yetiştirilmiş, iki dünyanın çocuğu olarak oynuyorsunuz. On beş yıl sonra özgür kalsanız da kendinizi doğduğunuz yerin yabancısı olarak buluyorsunuz. Kayıp mirasınızla yeniden bağ kurun, Navi olmanın gerçekte ne anlama geldiğini keşfedin ve Pandora’yı RDA’den korumak için diğer klanlara katılın.”

Avatar: Frontiers of Pandora oyunu için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Assassin’s Creed Mirage Oynanış Fragmanı

“Assassin’s Creed Mirage”dan Oynanış Fragmanı Yayınlandı: Yeni “Assassin’s Creed” Oyunları Duyuruldu

14 Yaşındaki Çocuk Örümcek Adam Lego Sahnesi

Yeni “Örümcek Adam” Filmindeki Lego Sahnesi, Henüz 14 Yaşında Olan Genç Bir Animatör Tarafından Hazırlandı