in ,

“Assassin’s Creed Mirage”dan Oynanış Fragmanı Yayınlandı: Yeni “Assassin’s Creed” Oyunları Duyuruldu

Assassin’s Creed Mirage oynanış fragmanı paylaşıldı. Ubisoft Forward etkinliği ayrıca iki yeni AC yapımının tanıtımına ev sahipliği yaptı.

Assassin’s Creed Mirage Oynanış Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Assassin’s Creed Mirage oynanış fragmanı, Ubisoft’un ünlü oyun serisinin son halkasına detaylı bir bakış imkânı sunuyor.

Dün gece gerçekleştirilen Ubisoft Forward etkinliği, yapımcı firmanın olmazsa olmaz markası Assassin’s Creed’in yeni dönemine dair önemli duyurulara ev sahipliği yaptı.

Son fragmanı geçen mayıs ayında yayınlanan Assassin’s Creed Mirage’ın oynanış mekaniklerini gözler önüne seren yeni bir tanıtım ile hikâye detaylarını gösteren taze bir fragman paylaşıldı. Bununla birlikte bir VR bir de mobil AC oyunu için de ilk tanıtımlar hayranlarla paylaşıldı.

- Reklam -

Assassin’s Creed Mirage Oynanış ve Hikâye Fragmanı

PC, PlayStation, Amazon Luna ve Xbox platformları üzerinden oyuncularla buluşacak Mirage 800’lü yıllarda Bağdat’ta geçecek. Seriyi köklerine döndürmeyi hedeflediğini dile getiren Ubisoft; bu yapımda RPG öğelerini azaltırken gizlilik, parkur ve suikastları ön planda tutacağını vurgulamıştı.

Assassin’s Creed Mirage Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Oynanış fragmanını YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oynanış fragmanında Valhalla’da da oyuncuların karşısına çıkmış olan Basim Ibn Ishaq’ın Bağdat’ta koşarak ve tırmanarak ilerlediği ve düşmanları olabildiğince “temiz” şekilde ortadan kaldırmak için dart ve sis bombası gibi araçlar kullandığı görülüyor.

Assassin’s Creed Mirage Hikâye Fragmanı

YouTube video

(Hikâye fragmanını YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oyunun resmi tanıtımında şu ifadelere yer veriliyor:

“Kâbus gibi hayaller gören, cevaplar ve adalet arayan kurnaz bir yankesici olan Basim’sin. Ölümcül bir intikam eyleminin ardından Basim, Bağdat’tan kaçar ve The Hidden Ones (Gizlenenler) adında kadim bir örgüte katılır. Onların gizemli ritüellerini ve güçlü inançlarını öğrendikçe eşsiz yeteneklerini geliştirecek, gerçek doğasını keşfedecek ve kaderini hayal bile edemeyeceği şekilde değiştirecek olan yeni bir itikadı anlamaya başlayacak.”

Assassin’s Creed Mirage oyunu 12 Ekim 2023 tarihinde çıkacak.

- Reklam -

VR Oyunu Assassin’s Creed Nexux Geliyor

VR platformu için geliştirilen Nexus, eski AC oyunlarından Ezio, Kassandra ve Connor karakterlerini geri getirecek. Üç farklı zaman dilimini takip edecek yapım “anlatılmamış hikâyelerin” peşine düşecek.

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Nexus’un 2023 yılının sonlarında oyuncularla buluşması bekleniyor.

Mobil Assassin’s Creed Oyunu “Jade” Tanıtıldı

Mirage ve Nexus dışında tanıtılan diğer AC oyunu ise mobil platformlarda çıkış yapacak. Henüz geliştirilme aşamasında olan yapım şimdilik Codename Jade olarak adlandırılıyor. Yapımın bu yaz mevsiminde beta sürecine girmesi bekleniyor.

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Codename Jade Çin’de geçecek ve özelleştirilebilir karakterlere ev sahipliği yapacak.

Siz yeni duyurulan AC oyunları ve Assassin’s Creed Mirage’ın oynanışı hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölü Brugge - Georges Rodenbach | Haftanın Kitabı #273

Ölü Brugge – Georges Rodenbach | Haftanın Kitabı #273

Avatar: Frontiers of Pandora Oyun

“Avatar” Film Serisine Dayanan “Frontiers of Pandora” Oyunu Geliyor: İşte Oynanış Fragmanı ve Çıkış Tarihi