in ,

Benedict Cumberbatch “Avengers 5” ile Doctor Strange Rolüne Geri Dönüyor: Çekim Tarihi Belli Oldu

Benedict Cumberbatch, Avengers 5 filminde Doctor Strange olarak rol alacağını ve çekimlerin ne zaman başlayacağını açıkladı.

Benedict Cumberbatch "Avengers 5" Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch, Avengers 5 filminde Doctor Strange karakterine geri döneceğini ve çekimlerin önümüzdeki yıl başlayacağını açıkladı.

Hollywood’un aranan yüzü Benedict Cumberbatch, Netflix’teki yeni dizisi Eric için verdiği bir röportajda Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen süper kahramanı Doctor Strange’i yeniden canlandırmaya hazırlandığı Avengers 5 filmi hakkında heyecan verici detaylar paylaştı. Ünlü oyuncu, “Önümüzdeki yıl Avengers’ı dört gözle bekliyorum, orada devasa bir fırtına patlak veriyor” sözleriyle filmin çekimlerinin 2025 yılının ilk aylarında başlayacağını ima etti.

Cumberbatch, ilk başta çakışan projelerinden dolayı Doctor Strange rolünü reddetmek zorunda kaldığını ancak Marvel’ın ısrarı sayesinde karakteri canlandırma fırsatı bulduğunu hatırlattı.

- Reklam -

“Onu oynamanın verdiği keyif muazzam. Aynı zamanda bana hikâyeler yaratmama ve yazarlara platform sunmama olanak sağlıyor. Hayatımda hem oyuncu hem de yapımcı olarak birçok açıdan bir armağan.”

Benedict Cumberbatch "Avengers 5" Hakkında Konuştu

Benedict Cumberbatch’li “Avengers 5” Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Avengers 5’in ilk gösterim tarihi 2 Mayıs 2025 olarak duyurulmuştu. Ancak Marvel’ın Jonathan Majors ile yollarını ayırmasının ardından filmin adı ve konsepti revize edildi. Başrol Kang karakterinden uzaklaşıldığı düşünülen filmin yeni başlığının Avengers: The Kang Dynasty olmayacağı belirtiliyor.

Film ayrıca yönetmen değişikliğine de uğradı. Destin Daniel Cretton’ın Kasım 2023’te projeden ayrılmasının ardından yeni bir isim henüz açıklanmadı. Michael Waldron’ın senaryoya dahil olduğu öğrenildi. Şimdilerde Deadpool & Wolverine’i de yöneten Shawn Levy’nin filmin başına geçeceği konuşuluyor.

- Reklam -

Marvel patronu Kevin Feige ise orijinal Avengers kadrosunun geri dönme olasılığını düşük gösterdi. Önceki yıl bir röportajında “Scarlett Johansson ile bir proje üzerinde çalışıyoruz, Robert Downey Jr. da ailemizin bir parçası ama geri dönüp dönmeyeceğini göreceğiz,” ifadelerini kullandı.

Benedict Cumberbatch "Avengers 5" ile Doctor Strange Rolüne Geri Dönüyor: Çekim Tarihleri Belli Oldu

Avengers 5 filmi herhangi bir erteleme almazsa 1 Mayıs 2026  tarihinde vizyona girecek.

Avengers’ın bir sonraki macerasından beklentileriniz neler? Sizce Infinity War ve Endgame kadar başarılı bir iş ortaya çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sana hakkımız helal değildir Benedict. Sen Sherlock olunca bahane uydur marvel olunca zıpla. yazıklar olsun.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oscar Isaac, Beef 2. Sezonda Başrolde Yer Alabilir

Oscar Isaac, Ödüllü Netflix Dizisi “Beef”in 2. Sezonunda Başrolde Yer Alabilir

Antarktika'da 40 Milyon Yıllık Dev Nehir Sistemi Keşfedildi

Buzun Altındaki Kayıp Dünya: Antarktika’da 40 Milyon Yıllık Dev Nehir Sistemi Keşfedildi