in , ,

“Arrow”un Oliver ve Felicity’si Yeni Western Filmi “Calamity Jane”de Yeniden Bir Araya Geliyor: İşte Fragman

Calamity Jane filminden fragman paylaşıldı. Arrow dizisinin başrolleri Stephen Amell ve Emily Bett Rickards, yeni western filmi ile yeniden bir araya geliyor.

Calamity Jane Fragmanı: Yeni Western Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Calamity Jane fragmanı yayınlandı. Arrow dizisinde Oliver ve Felicity karakterlerine hayat veren Stephen Amell ve Emily Bett Rickards, western temalı filmde yıllar sonra yeniden bir araya geliyor.

The CW kanalında sekiz sezon boyunca yayınlanan Arrow’daki kimyalarıyla tanınan Stephen Amell ve Emily Bett Rickards yeni bir sinema girişimi için yeniden bir araya geldi. Samuel Goldwyn Films, Rickards’ın filme adını veren karakteri, Amell’in ise onun esrarengiz rol arkadaşını canlandırdığı western macerası Calamity Jane’in resmi fragmanını kısa süre önce yayınladı.

Calamity Jane’de Emily Bett Rickards, filmde Stephen Amell tarafından canlandırılan Wild Bill Hickok’un ölümünün ardından intikam peşinde koşan acımasız baş karaktere hayat veriyor. Wild Bill’in ölümcül poker oyununun ardından gelişen hikâye, Calamity Jane’i intikam için kana susamış bir arayışa sürüklüyor. Hesaplaşmak için hapishaneden kaçarken Tim Rozon tarafından canlandırılan inatçı bir kanun adamı da onu yakalamaya çalışıyor. Rickards, her engeli sadece “daha fazla hedef” olarak gören Calamity Jane’in acımasız kararlılığı ile kariyerinde yeni bir role adım atıyor.

- Reklam -

Calamity Jane Western Filmi

Terry Miles’ın yönettiği filmde Emily Bett Rickards ve Stephen Amell dışında ayrıca Priscilla Faia, Gage Marsh, Garrett Black, Christian Sloan, Troy Mundle ve Spencer Borgeson gibi oyuncular yer alıyor.

Söz konusu karakter daha önce de sinemalarda kendine yer buldu ve farklı oyuncular tarafından canlandırıldı. İlk olarak Doris Day tarafından canlandırılan ve David Butler yönetmenliğinde 1953 yılında beyaz perdeyi süslemiş ve En İyi Şarkı dalında Oscar kazanmayı başarmıştı. Day’in yanı sıra Ellen Barkin, Catherine O’Hara, Anjelica Huston ve Robin Weigart da karakteri yıllar içinde farklı yapımlarda canlandırdılar.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Calamity Jane Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Western Filmi 2 Şubat 2024’te sinemalarda ve dijital platformlarda gösterime girecek. İzleyicilere Vahşi Batı’nın engebeli manzaralarında amansız bir yolculuk ve yeniden buluşma vaat eden yapımın ülkemizde de sinema salonlarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor..

Calamity Jane filmi için yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Japonya Ay İniş SLIM Uzay Aracı

Japonya’nın Uzay Aracı Ay’a ‘Baş Aşağı’ İniş Yaptı: Elektrik Üretmeyi Başaramazsa İletişim Kesilebilir

Taş, Kâğıt, Makas - Maksim Osipov

Çağdaş Rus Edebiyatının Önde Gelen Yazarlarından Maksim Osipov “Taş, Kâğıt, Makas” Kitabıyla Türkçede