in , ,

Tam 309 GB Olacak: “Call of Duty: Black Ops 6” için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

“Call of Duty: Black Ops 6” oyunu Xbox Showcase etkinliğinde tanıtıldı. Oynanış fragmanı ile birlikte yapıma dair yeni detaylar da paylaşıldı.

Call of Duty: Black Ops 6 Oynanış Fragman - Detaylar
- Reklam -
- Reklam -

Call of Duty: Black Ops 6 için geri sayım sona eriyor. 309 GB’lik boyutu ile dikkat çeken yeni Call of Duty oyunu, dün gece gerçekleştirilen Xbox Showcase etkinliğinde oynanış fragmanı eşliğinde tanıtıldı.

“1990’lı yıllarda geçen bir gerilim filmi havasında,” olacağı belirtilen yapım, çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass’e de eklenecek. Black Ops 6, Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasından sonra yayınlayacağı ilk Call of Duty oyunu olacak.

Black Ops 6, 2020’de yayınlanan Black Ops: Cold War’u geliştiren Treyarch ve Raven Software’ın bir başka işbirliği olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

- Reklam -

Call of Duty: Black Ops 6 Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Son fragmanı geçen mayıs ayında yayınlanan Call of Duty: Black Ops 6, şimdi de bir oynanış fragmanı ile tanıtıldı. Yapımdan yayınlanan yeni videonun odak noktasında daha önce Cold War’da da yer alan CIA ajanı Russell Adler bulunuyor. Yeni oyunun bir bölümünde ana karakterlerden birisinin bir kez daha Adler olması bekleniyor.

Soğuş Savaş’ın sona ermesinin ardından ABD’nin yükselişe geçtiği 1990’lı yıllarda geçen oyun, bir casusluk hikâyesini oyuncularla buluşturacak.

Çok Oyunculu Mod ve Zombi Modu Yolda

Call of Duty serisi, multiplayer modunun yanı sıra zombi moduyla da akıllarda yer edinmiş bir marka. Yeni macerada hayranlar bir kez daha hem çoklu oyuncu modu hem de zombi modu deneyimi yaşayabilecek.

Multiplayer modunda oyuncuları 16 harita bekleyecek. Bu haritalardan 12’si klasik 6v6 formatında olacak. 4 tanesi ise 2v2 ya da 6v6 oynanabilecek olan saldırı haritaları olacak.

Call of Duty: Black Ops 6 Fragman - Detaylar

- Reklam -

Beklenen zombi modu ise iki farklı haritada oyuncuların karşısına çıkacak. Oyuncular bir kez daha zombi akınlarına karşı koyarak ekipleriyle birlikte bir direniş hikâyesi yazma fırsatı edinecek.

Call of Duty: Black Ops 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Xbox’ın patronu Phil Spencer, yaptığı açıklamada Call of Duty: Black Ops 6’in 24 Ekim 2024 tarihinde çıkış yapacağını duyurdu. Oyun bu tarihte Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformlarında oynanabilir olacak.

Call of Duty: Black Ops 6 Fiyatı

Ön siparişe de açılan oyunun Xbox fiyatı 1.999 TL olarak belirlendi. Yapım Steam üzerinden ise 69,99 dolara satılıyor. Bununla birlikte oyun ilk günden Game Pass kütüphanesine de giriş yapacak.

Call of Duty: Black Ops 6 Oynanış Fragmanı - Detaylar

Yeni CoD oyunu, Microsoft Store’daki bilgiye göre 309 GB depolama alanına ihtiyaç duyacak.

Call of Duty: Black Ops 6 hakkındaki izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: PC Gamer

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Civilization 7 Geliyor: İşte Oyundan İlk Fragman

“Civilization VII” Kesinleşti: İşte Oyundan İlk Tanıtım

Age of Mythology: Retold Çıkış Tarihi - Fragman

“Age of Mythology” Yenilenmiş Grafikleriyle Geri Dönüyor: “Retold” için Çıkış Tarihi Açıklandı