in , ,

Chucky’nin 3. Sezon Fragmanı Paylaşıldı: Katil Bebek Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Chucky 3. sezon fragmanı yayınlandı. Korku komedi türündeki SyFy dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı da belli oldu.

Chucky 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Chucky 3. sezon fragmanı görücüye çıktı. Korku-komedi dizisinin ne zaman yayınlanacağı da yeni görüntüleri ile birlikte belli oldu.

Child’s Play serisinin devamı niteliğindeki SyFy ve USA Network yapımı dizi, 1988’de başlayan hikâyeyi sürdürüyor. Yedi film ve bir yeniden yapımı içine alan serinin bir parçası olan Chucky, ana hikâyenin izinden giderek katil bebek karakterini (Brad Dourif) Hackensack, New Jersey kasabasına geri getiriyor. Burada gençleri rahatsız etmeye devam ediyor. Daha önceki sezonlarda, Chucky’yi suçlayan gençlerin gönderildiği Katolik okuluna bir dizi Chucky tarafından saldırı düzenlenmişti. 3. sezon onayı ise geçen ocak ayında verilmişti.

SyFy tarafından paylaşılan resmi fragman Chucky’nin kendi düzenlediği basın konferansıyla başlıyor. Chucky, “D.C.’nin Chucky’le sallanacağını” imâ ederek yeni sezonda geçeceği mekânı da açıklıyor. Ayrıca Jennifer Tilly’nin dönüş yapacağını kesin bir dille belirtirken, Devon Sawa’nın dönüp dönmeyeceği sorusuna ise esprili bir şekilde “Kim?” yanıtını veriyor.

- Reklam -

Chucky 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Yeni fragman ana kadro üyeleri, Zackary Arthur (Jake Wheeler), Bjorgvin Arnarson (Devon Evans) ve Alyvia Alyn Lind (Lexy Cross) gibi isimlerin de macerada devam edeceğini doğruluyor.

Bunun yanı sıra, Jennifer Tilly (Tiffany Valentine), Fiona Dourif (Nica Pierce), Alex Vincent (Andy Barclay), Christine Elise (Kyle) ve Chucky’nin sesi olan Brad Dourif gibi orijinal kadro üyeleri de yeni sezon için geri dönecek isimler arasında yer alıyor. Fragman ayrıca Devon Sawa’nın muhtemelen yeni bir karakter olarak dönüşüne işaret ediyor. İlk sezonunda ikiz kardeşleri, ikinci sezonunda ise Incarnate Lord okulunun müdürünü canlandıran Sawa, üçüncü sezonda da farklı bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkacak gibi görünüyor.

Chucky 3. sezon fragmanının en dikkat çekici yönlerinden biri de yeni mekânın nedenini açığa çıkarabilecek olan basın konferansı sahnesi. Bu sahne, sadece siyasetçilerin değil, aynı zamanda katil bebeğin de medya ile etkileşimini nasıl kullanacağını göstermesi bakımından ilginç bir ayrıntı sunuyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan Chucky 3. sezon için yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Chucky 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanda 3. sezonun 4 Ekim’de geri döneceği de belirtiliyor.

Dizinin ilk iki sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çocukluk travmam 3. sezonu ile geri dönüyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En İyi James Bond Filmi

Britanyalı İzleyiciler Sinema Tarihinin En İyi James Bond Filmini Seçti

Percy Jackson and the Olympias Dizisi Cikis Tarihi Fragman

“Percy Jackson and the Olympians” Dizisinde Çıkış Tarihi Belli Oldu: İşte Melez Kampı’ndan Yeni Fragman