in ,

“Percy Jackson and the Olympians” Dizisinde Çıkış Tarihi Belli Oldu: İşte Melez Kampı’ndan Yeni Fragman

Percy Jackson and the Olympians dizisi için çıkış tarihi belli oldu. Melez Kampı’ndan yayınlanan yeni fragman, izleyicileri mitolojik bir yolculuğa davet ediyor.

Percy Jackson and the Olympias Dizisi Cikis Tarihi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Percy Jackson and the Olympians dizisinde yayın tarihi açıklandı. Disney Plus tarafından geliştirilen yeni Rick Riordan uyarlaması 2023 yılı bitmeden izleyicilerle buluşacak.

Dünya çapında Türkiye dahil yüz binlerce okura ulaşan Percy Jackson and the Olympians kitap serisi ekran uyarlaması için gün sayıyor.

Amerikalı yazar Rick Riordan’ın ilhamını Yunan mitolojisinden alan ve mitolojik maceraların 21. yüzyıl gençlik hikâyelerine uyarlandığı fantastik edebiyat serisi ile geniş bir okur kitlesine ulaşmıştı.

- Reklam -

20th Century Fox tarafından ilk iki kitabı (Şimşek Hırsızı ve Canavarlar Denizi) beyaz perdeye taşınan serinin adaptasyonları ağırlıklı olarak olumsuz eleştiriler almıştı. Serinin yazarı filmler için “hayatımın işinin kıyma makinesinden geçmesi gibi” tanımlamasını yapmıştı.

Fox’un Disney çatısı altına geçmesiyle birlikte Percy Jackson bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Percy Jackson Dizisi Çıkış Tarihi - Fragman

Serinin yazarı Riordan’ın filmlere kıyasla daha çok dahil olduğu projede başkarakterler Percy, Annabeth ve Grover sırasıyla Walker Scobell, Leah Jeffries ve Aryan Simhadri tarafından canlandırılıyor.

Percy Jackson and the Olympians Çıkış Tarihi Belli Oldu

İlk tanıtımı geçen yıl eylül ayında yayınlanan diziden uzun süredir yeni bir gelişme paylaşılmıyordu. Yayınlanan kısa fragmanla beraber Percy Jackson and the Olympians dizisi için yayın takvimi de belli olmuş oldu.

Yapım, ilk iki bölümü ile 20 Aralık 2023 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak. Ardından haftalık olarak çarşamba günleri izleyicilerle buluşmayı sürdürecek. Bu tarih, birçok kişinin beklentisinden daha erken bir yayın takvimini işaret ediyor.

Percy Jackson and the Olympias Dizisi Tarih - Fragman

- Reklam -

Percy Jackson ve Olimposlular, nispeten sıradan bir hayat yaşayan 12 yaşındaki Percy’nin hikâyesini takip ediyor. Bir gün aslında mitolojik bir canavar olan öğretmeni tarafından saldırıya uğrayan Percy; babasının bir Yunan tanrısı olduğunu öğreniyor. Kendisi gibi melezlerin bulunduğu Melez Kampı’na doğru yol alan Percy burada Annabeth ve Grover ile Olimpos’ta patlak veren bir krizin çözümünü araştırmak için maceraya atılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Walker Scobell, Leah Jeffries ve Aryan Simhadri’ye Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman, Adam Copeland, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp ve Timothy Omundson eşlik ediyor.

Percy Jackson and the Olympians Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Rick Riordan’ın yazar ve yürütücü yapımcı olarak dahil olduğu projede kendisine Black Sails ve The Old Man ile tanınan senarist Jonathan E. Steinberg eşlik ediyor.

Dizinin ilk sezonu ise toplamda 8 bölümden oluşuyor ve tüm sezon, serinin ilk kitabı olan Şimşek Hırsızı’na odaklanıyor.

Percy Jackson and the Olympians dizisi hakkında sizin beklentileriniz neler? Yeni uyarlama Fox’un adaptasyonunu geçebilecek mi dersiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri sosyal medya ve Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chucky 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Chucky’nin 3. Sezon Fragmanı Paylaşıldı: Katil Bebek Geri Dönmeye Hazırlanıyor

The Peripheral 2. Sezon Iptal Edildi

“Westworld”ün Yaratıcıları Tarafından Geliştirilen Bilimkurgu Dizisi “The Peripheral” İptal Edildi