in

Percy Jackson Dizisinde Başroller Resmi Olarak Açıklandı

Percy Jackson dizisi için başroller resmileşti. Başkarakterin daha önce belli olduğu yapımda Annabeth ve Grover’ı da kimlerin canlandıracağı belli oldu.

Percy Jackson Dizisi Ana Oyuncuları Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Percy Jackson dizisi ana oyuncuları resmen duyuruldu. Kısa süre önce başrolde kimin oynayacağı açıklanan yapımda Annabeth ve Grover rollerini de kimlerin canlandıracakları belli oldu. Disney+’ın yeni uyarlaması için geri sayım sürüyor.

Rick Riordan tarafından kaleme alınan ve ilk defa 2005 yılında yayımlanmaya başlayan Percy Jackson ve Olimposlular serisi, Yunan mitolojisindeki tanrı figürlerinin soyundan gelen modern bir çocuk grubunun maceralarını konu ediniyordu. Seri, beş ana kitap, ardından gelen tamamlayıcı öyküler ve çizgi romanlardan oluşuyordu.

Kitap serisi 2010 yılında Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (Şimşek Hırsızı) adıyla sinemaya uyarlandı. İlk iki Harry Potter filmini yönetmiş olan Chris Columbus’un başında olduğu maceranın daha sonrasında 2013 yılında Percy Jackson: Sea of Monsters (Canavarlar Denizi) adlı bir devam filmi de çıktı. Bu sefer yönetmen koltuğunda Thor Freudenthal oturuyordu. Ancak film serisi ne yazık ki beklenen kaliteyi ve ilgiyi yakalayamadı.

- Reklam -

Ancak Percy’nin dünyası genişlemeye devam etti ve şimdi bir video oyunu ve bir sahne müzikali içeriyor. En son gelişme ise kitap serisinin Disney Plus için diziye uyarlanacağıydı., 2019 sonlarında gelen söylentiler Mayıs 2020’de kesinleşti.

Percy Jackson Dizisi Ana Oyuncuları Ortaya Çıktı: Çekimler Haziran 2022’de Başlıyor

Percy Jackson Dizisi Ana Oyuncuları Belli Oldu Rick Riordan

Dizi, Jonathan E. Steinberg ve Dan Shotz tarafından Riordan’ın katılımıyla yönetilecek ve pilot bölümü 2011 çıkışlı The Muppets ve 2019 çıkışlı Dora and the Lost City of Gold ile tanınan James Bobin yönetecek.

Bundan kısa bir süre önce, filmin başkarakteri olan Percy Jackson’ı canlandıracak oyuncu belli olmuştu. The Adam Project’te Ryan Reynolds’ın canlandırdığı karakterin çocukluğuna hayat veren Walker Scobell yeni rolün sahibi olmuştu. Duyuru sonrası açıklama yapan Riordan, kısa süre içerisinde merak edilen diğer başrol oyuncularının da açıklanacağını duyurmuştu. Sonunda bu isimler de belli oldu.

- Reklam -

Son duyuru ile birlikte Empire’dan Leah Sava Jeffries’ın Annabeth Chase rolüne, Cheaper by the Dozen ile tanınan Aryan Simhadri’nin ise Grover Underwood rolüne hayat vereceği açıklandı. Kostümleriyle olmasalar da üç karakterin yan yana ve yazar Rick Riordan’la birer fotoğrafları paylaşıldı.

Live-action olarak hazırlanacak dizinin çekimlerine Haziran 2022’de başlaması planlanıyor. Ancak şu an için çıkış tarihi konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Percy Jackson dizisi için açıklanan yeni oyuncular konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Yahoo

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pseudohomophylus Pseudohomophylus dedi ki:

    Black Lives Matters temalı bir oyuncu tercihi olmuş.

  2. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Uyarlamalardan artık nefret ettim.Kimse uyarladığı eseri umursamıyorsa ne manası var eseri satın almanın anlamıyorum.Keşke şu uyarlama furyası çabucak bitsede kurtulsak bunlardan.

  3. Avatar for volkanvural volkanvural dedi ki:

    Gerçekten bezdim artık

  4. Avatar for sultiderler sultiderler dedi ki:

    Yine hevesimizi kursağımızda bıraktılar :blush: Yazar tasvir ettiği karakterlerden habersiz sanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

Weird The Al Yankovic Story fragmanı daniel radcliffe

Daniel Radcliffe’in Başrolünde Yer Aldığı “Weird: The Al Yankovic Story” Filminden Fragman Yayınlandı

ucan gokdelen

Dünyanın İlk Uçan Gökdeleni için Çalışmalar Başladı: Binanın Bir ‘Gök Taşına Asılması’ Planlanıyor