in , ,

80’lerin Manga ve Anime Efsanesi Geri Dönüyor: “City Hunter” Filminden İlk Fragman

City Hunter filminden ilk fragman yayınlandı. 80’lerin ünlü retro manga ve animesinin live-action uyarlaması Netflix’e geliyor.

City Hunter Fragmanı: 80'lerin Manga ve Animesi Dizi Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

City Hunter fragmanı paylaşıldı. Netflix Japonya, popüler anime ve mangaların live-action uyarlamalarına devam ediyor.

Netflix, 80’lerin kült anime ve mangası City Hunter’ı live-action filme uyarlıyor. Tsukasa Hojo’nun eserinden uyarlanan filmin ilk fragmanı, Ryo Saeba’nın aksiyon dolu dünyasına ve karanlık geçmişine sürükleyici bir bakış sunuyor.

Ryohei Suzuki tarafından canlandırılan Ryo Saeba, günümüz Shinjuku’sunda “süpürücü” olarak adlandırılan bir muhafız rolünü üstleniyor. Soğukkanlı ve keskin nişancı Ryo’nun kusursuz dış görünüşünün altında, adalete ve kadınlara karşı tutkulu bir kalp yatıyor.

- Reklam -

Fragman, Ryo’nun ortağının trajik ölümüne ve onu Kaori Makimura’nın (Misato Morita) koruyucusu rolüne iten olaylara tanıklık ediyor. Ryo, intikam ve adalet arayışında Kaori ile beklenmedik bir ittifak kuruyor.

City Hunter Netflix

Yuichi Satoh’un yönettiği City Hunter, Suzuki ve Morita’nın yanı sıra Masanobu Ando (Kaori’nin kardeşi ve Ryo’nun ölen ortağı Hideyuki Makimura) ve Fumino Kimura (dedektif Saeko Nogami) gibi yıldız isimleri de kadrosunda bulunduruyor.

Yayınlanan ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

City Hunter Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Hojo’nun eseri yıllar boyunca anime dizilerinden canlı aksiyon filmlerine kadar çok sayıda uyarlamaya ilham verdi. Netflix’in Tatsuhiro Mishima tarafından kaleme alınan ve Shinichi Takahashi’nin yapımcılığını üstlendiği yeni yorumu, modern izleyiciye uyarlamak için ince ayarlarla klasik hikâyeye yeni bir bakış vaat ediyor.

Netflix’in uyarlaması, Tatsuhiro Mishima’nın senaryosuyla klasik hikâyeye sadık kalırken, modern izleyiciye hitap edecek şekilde güncelleniyor. Hikâye gerçek mekânlarda geçerken, Ryo’nun ikonik paltosu gibi unsurlar da korunuyor. TM Network’ün unutulmaz şarkısı Get Wild’ın yenilenmiş versiyonu ise atmosfere nostaljik bir hava katıyor.

City Hunter Fragmanı: 80’lerin Manga ve Animesi Dizi Oluyor

Tüm bölümleriyle 25 Nisan 2024’te Netflix’te yayınlanacak olan City Hunter, 80’lerin efsanesini yeniden yaşatmaya hazırlanıyor.

Mangayı okumuş muydunuz veya anime uyarlamasını izlemiş miydiniz? Yeni live-action yorumu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

O Yeong-su - Squid Game Oyuncusu - Hapis Cezası

“Squid Game” Yıldızı Cinsel Taciz Nedeniyle Hapis Cezası Aldı

Karanlıkta Parlayanlar - Stephen King - Antoloji

Stephen King, Clive Barker ve Dahası… Usta Korku Yazarlarını Buluşturan “Karanlıkta Parlayanlar” Türkçede