in ,

Samuel L. Jackson ve Vincent Cassel’lı Aksiyon Filmi “Damaged” için İlk Bakış Yayınlandı

Damaged filmi için ilk bakış görseli paylaşıldı. Başrollerinde Samuel L. Jackson ve Vincent Cassel’ın yer aldığı yapımın yönetmenliği Terry McDonough imzasını taşıyor.

Damaged Filmi İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Damaged filmi ufukta gözüktü. BAFTA ödüllü yönetmen Terry McDonough imzalı yapımın çekimleri İskoçya’da tamamlandı.

Hakkındaki ilk haberler geçen mart ayında basına yansıyan Damaged filmi, paylaşılan ilk detayların ardından hızlı bir şekilde prodüksiyon sürecine geçti. Samuel L. Jackson ve Vincent Cassel’ın başrollerinde yer aldığı aksiyon – gerilim filmi için tanıtım görseli de çok geçmeden paylaşıldı.

Samuel L. JacksonMarvel Sinematik Evreni filmlerindeki Nick Fury performansının yanı sıra Quentin Tarantino yapımı Pulp Fiction ile Oscar adaylığı alarak adından söz ettirmiş bir aktör. Ona eşlik eden Vincent Cassel ise Black Swan, La haine ve L’instinct de mort ile tanınıyor.

- Reklam -

Killing Eve, The Expanse ve Better Call Saul gibi dizilerle bilinen Terry McDonough tarafından yönetilen Damaged, beş yıl önce meydana gelen bir dizi seri cinayette bazı benzerlikler fark ettikten sonra İskoçya’ya seyahat eden Chicagolu bir polis memurunun hikâyesini konu alıyor. Aynı katilin daha fazla kan için geri döndüğüne inanan dedektifin davayla kişisel bağı ise kız arkadaşının da aynı failin elinde kurban olduğuna inanmasından geçiyor.

Damaged İlk Bakış
Damaged – İlk bakış görseli.

Damaged Filmi Kadrosu ile Dikkat Çekiyor

Yapımcılığını Paul Aniello ve Red Sea’den Roman Kopelevich’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson ve Vincent Cassel ile birlikte Gianni Capaldi (Among the Shadows), Kate Dickie (Game of Thrones) ve John Hannah (The Mummy serisi) gibi isimler rol alıyor.

Yapımın senarist koltuğunu Paul Aniello ve Koji Steven Sakai (Dying to Kill, Monster & Me) paylaşıyor.

Öte yandan Marvel hayranları Samuel L. Jackson’ın bir kez daha göz bandı takıp Nick Fury’ye dönmesini uzun zamandır bekliyorlardı. Ünlü oyuncu yakın zamanda Disney+ dizisi Secret Invasion ile The Marvels filminde izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü aktör ayrıca Sony’nin Garfield yapımında ve bir casus – gerilim filmi Argylle’de rol alacak.

- Reklam -

Damaged 2023

Vincent Cassel ise son olarak Eva Green ile birlikte yer aldığı Apple TV+ dizisi Liaison ile ekranda yer aldı. Cassel ve Green bu yıl içerisinde The Three Musketeers: D’Artagnan ve The Three Musketeers: Milady yapımlarında bir kez daha bir araya gelecekler.

Damaged filmi için henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmasa da yapımdan ilk fragmanın yakın gelecekte paylaşılması bekleniyor.

Sizin Damaged filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barbar Conan Çizgi Romanı Yeşilçam'dan İlham Almış Olabilir

Barbar Conan’ın İkonik Yüzü İlhamını Yeşilçam Yıldızından Almış Olabilir

Squid Game: The Challenge Yayın Tarihi

Squid Game ‘Gerçek’ Oluyor: Netflix’in 4,56 Milyon Dolar Ödüllü Yarışmasında Yayın Tarihi Belli Oldu