in ,

David Tennant Yıllar Sonra “Doctor Who”ya Neden Geri Döndüğünü Açıkladı

David Tennant, uzun soluklu bilimkurgu dizisi “Doctor Who”ya yıllar sonra neden geri dönmeye karar verdiğini açıkladı.

David Tennant "Doctor Who"ya Neden Geri Döndüğünü Açıkladı
- Reklam -
- Reklam -

David Tennant uzun bir aradan sonra Doctor Who evrenine geri dönme sebebini açıkladı. Ünlü İskoç oyuncu, bilimkurgu dizisinin 60. yıldönümü özel bölümlerinde Doktor rolüne geri dönmeye karar vermesinin ardındaki nedeni paylaştı.

52 yaşındaki Tennant ilk kez Doctor Who’nun 2005 yapımında Doktor’un 10. enkarnasyonu olarak ekrana gelmişti. Kasım ayında yeniden 14. Doktor olarak ekranlara dönecek olan Tennant’ın bu kararı Doctor Who hayranları arasında büyük bir sevinç yaratmıştı.

Yazar ve oyuncu grevi öncesinde verdiği bir röportajda Good Omens dizisinin yıldızı, Doctor Who’ya geri dönme sebebini oldukça basit bir şekilde açıkladı ve “Asıl cevap, bu diziyi hâlâ sevmem,” dedi.

- Reklam -

David Tennant "Doctor Who"ya Neden Geri Döndüğünü Açıkladı

Entertainment Weekley’e konuşan Tennant sözlerine şöyle devam etti:

“Tardis’ten uzak geçirdiğiniz yıllarda bile Doctor Who’yu izlemekten vazgeçmezsiniz. Her zaman aklınıza yeni fikirler gelir. Nasıl genişleteceğimi düşünürüm, hikâyeler hayal ederim… Bu durum hiçbir zaman kabyolmaz. Yaklaşık altı yaşlarındayken kafamda hikâyeler uydurmaya başladım. Dolayısıyla diziden ayrıldığımda da bu hiç bitmedi.”

David Tennant , “Doctor Who” 60. Yıldönümü Bölümlerinde 14. Doktor’u Canlandıracak

David Tennant 60. yıldönümü için çekilen özel bölümlerde The Star Beast, Wild Blue Yonder ve The Giggle adlı üç bölümde yeniden rol alacak. Oyuncu yeni bölümlerdeki hâli için de “Umarım 2000’lerdeki kadar iyi görünürüm,” dedi.

Uzun soluklu bilimkugu dizisinin yeni bölümlerinde Catherine Tate eski yol arkadaşı Donna Noble rolüyle Tennant’a eşlik ederken, Yasmin Finney (Heartstopper) ise Rose karakterini canlandıracak.

- Reklam -

David Tennant Yıllar Sonra "Doctor Who"ya Neden Geri Döndüğünü Açıkladı

Tennant dizide eski versiyonunu değil, 14. Doktor olarak yeni bir versiyonu canlandırırken yerine ise Ncuti Gatwa geçecek. Gatwa, yeni Doktor olarak seçilmesiyle birlikte dizinin tarihindeki ilk siyah başrol oyuncusu olacak. Ayrıca Jinkx Monsoon ve Jonathan Groff’un da yeni bir müzikal bölüm için diziye katılacakları söyleniyor. Son çıkan bir haber ise Hollywood yıldızı Ryan Gosling’in de bir bölümde konuk oyuncu olarak yer alabileceği.

Doctor Who’nun 60. yıldönümü özel bölümleri Kasım 2023’te Birleşik Krallık’ta BBC One’da, ABD ve Türkiye’de ise Disney+ üzerinden gösterime girecek. Gatwa’nın yeni Doktor olarak ilk bölümü 2023 Noel döneminde, sezonun geri kalanı ise 2024’te izleyiciyle buluşacak.

David Tennant’ın bir kez daha Zaman Lordu’na hayat verecek olması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Independent

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daniel Radcliffe - Deadpool 3 Kadrosu

“Harry Potter”ın Yıldızı Daniel Radcliffe, “Deadpool 3” Filmine ‘Gizemli’ Bir Rolle Katıldı

Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi Yeniden Canlanıyor

Warner Bros. Discovery, “Harry Potter” ve “Yüzüklerin Efendisi”ni Yeniden Canlandırmaya Kararlı: “Dünyanın En İyisi Olacağız”